Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A sztorit én is egyedül toltam le, az utánna lévő dolgok a dög unalom egyedül, és én is onnantól játszom ezeket a játékokat többed magammal 😬
De játszottam mindegyikkel és platináztam is mindegyiket, szóval tudom miről beszélsz 👍 Én egyszóval sem említettem amúgy, hogy ne érte volna meg az árát és azt sem,hogy 30 óra elég volt, ezt nem tudom miből szűrted le, sőt én kizárólag digitális formában veszek mindent,szóval én még eladni sem tudom az adott játékot ha már meguntam vagy platináztam...amúgy itt is ez a cél,szóval még pár 100 óra bele fog csúszni,csak azt remélem,hogy a Khazan-ig meg lesz a platkóRony949- én sem rohantam sőt, de a sztori nagyon rövid és még nézelődve is maximum 10-12 óra alatt abszolválható, már ami az első 3 chaptert illeti amíg lepereg a stáblista...
És igen amiket én használok azokhoz az összes gemek is megvannak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck OLED 1TB + dokkoló
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Ps4 Játékok Gyűjteményből
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest