-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
vogo
újonc
válasz
lajosdani2 #11638 üzenetére
Ezt jó tudni, hogy legalább már az önkormányzat áldását adta a fejlesztésre
Szerény véleményem, hogy hernádon nem lesz más csak a UPC. Ha ide ér egyszer az optikájuk, gondolom ö rendszerük sem lesz gyenge. Na de majd meglátjuk, reméljük hamar ide ér egy normális szolgáltatás, legyen az tkom, vagy upc
-
vogo
újonc
válasz
imibogyo #11635 üzenetére
Hát nem tudom kinek, és minek higgyen az ember, de végül is hernád nem szerepel tkom honlapján a fejlesztési listában sem
Az igazság az, hogy nekem mindegy melyik szolgáltat, csak jó áron minőséget kapjunk végre. Most ugye van harmat gyenge adsl+telefon, kábel tv az nuku a upc-n itt hernádon. Már nagyon várom, várjuk, hogy valami fejlesztés el érjen ide is lehetőleg minél előbb
-
vogo
újonc
válasz
imibogyo #11633 üzenetére
Igen biztos embertől jött az info, tkom munkatárs, őnála is lehet szerződéseket intézni szomszédos településeken. Múlt héten kerestem meg ebben a témában, és határozott nemet mondott a tkomos fejlesztésre. Tehát tavaly óta valamiért lekerültünk a listáról, amin ez az ember szerint is rajta voltunk
Szerinted nem furcsa, hogy hernád kimarad, míg újhartyán, dabas, örkény, táborfalva, tehát közvetlen környékünkön be van vezetve, vagy épp vezetik a tkomot? Nekem nem kerek ez a történet valahogy
-
vogo
újonc
válasz
Mano66 #11625 üzenetére
Szerintem csak kerítik a területet. Telekom hernádon nem lesz, tehát ők biztosan nem áskálnak. Erre rá kérdeztem illetékestől, a mi kis falunk ki marad ilyen jó dolgokból sajna
Minden esetre furcsa, hogy környező településekre be engedték a telekomot hálózatot épiteni, ide nem. Valami disznóság van a háttérben, Én úgy gondolom, itt valaki valakitől, nagy pénzt kapott, hogy ne engedjék a tkomot a falunkba. Szóval kitartás még a upc optika ideér, gondolom mi leszünk az utolsók akikhez eljut a 29-es körzetben
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest