- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
drpele
senior tag
szvsz a polírozás sem lenne jó, mert:
abból indulok ki, hogy az előző kisteherünk szélvédőjébe bele volt gravírozva a sárga rendszáma, miután lekerült róla a sárga ki lett polírozvaaz ablakból a rendszám, és hát elég csúnyácska ''gödör'' maradt a helyén, monitornál ráadásul még rosszabb lenne a helyzet, mert itt még a fényt is máshogy törné :(((
talán ha a képcső egész felülete egyenletes mélységben lenne polírozva akkor érne vmit :F -
nokamiki
senior tag
szerintem vidd el üvegeshez!
Vagy azt hiszem van ilyen Cd javító paszta azzal kend be! -
Ne, tudom, de az eddigi javaslatok nem voltak túl meggyőzőek.
Nekem is ilyen problémám van :(.
Nem lehet valahol kicseréltetni az egész üvegét? -
nokamiki
senior tag
Gletteld be!
Na jó lehet ezt nem kellett volna!
Szóval tényleg kínos dolog!
Sztem jó alaposan polízozd ki! -
bzs
tag
A monitor üvegének legkülső rétege egy ún. T-réteg(általában), ami a tükröződést gátolja. Ha valamilyen abrazív anyaggal elkezded dörszölgetni/polírozni, akkor máshonnan is leszedheted ezt a réteget, és még rosszabb lesz mint volt.
Ha meg nincs rajta ez a réteg, akkor olyan öreg az a monitor, hogy amúgy is ideje lenne kicserélni.
Ergo szerintem, ha van pénzed új monitorra, vegyél egyet, ha nincs, ne rontsd el még jobban.
A monitorkarcjavítós előző topicnak is az lett a vége, hogy NINCS olyan szer, ami ezt a külső réteg sérülést javítaná. -
Enemy
aktív tag
Az én régi monitoromon is volt ilyen hiba miután vissza jött a szervízből....
Pofára (képcsőre tették és elfelejtették kiveni a csavarokat ... Gyönyörü volt... nem nagyon reklamálhattam.. A céggel ahol dolgoztam küldtem fel. szivesség.. Szivás.. Ezt nem negyon lehet javítani.... -
behappy
aktív tag
hali all!
költözés közben lett egy szép, kb 10 centis aranyos karc a monitorom kellős közepén... tök jo. :( hol lehet ezt megjavittatni, ha lehet 1általán... Talán autoüvegjavitonál? Vagy dobjam ki?
bye, happy
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest