Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
_Geri_
tag
számtekboltban. Én amúltkor vettem, mert az egyik voodoo1-hez is ugyanilyen kellett. Mindössze 500 ft.
-
Dufresne
addikt
Ha a monitorba nem fixen beszerelt a kábel, akkor számtechboltokba is lehet kapni kábelt, hívj fel párat...
Ha viszont fix, akkor tényleg gáz van és sztem forrasztgatás helyett szervÍz. -
net84
őstag
hello!
Ki tudod húzni a kábelt a munitorból vagy fix?
Ha fix, akkor nagyobb a baj, ha nem, akkor próbálj meg érdeklődni szervízbe, hogy van-e nekik kábelük, meg esetleg ott ahol a monitort vetted.
Ha fix, akor van gáz, mert akkor szét kell bontani a monitort. Először is be kell szerezned egy kábelt, aminek megegyeznek az értékei a töröttel. Oszt jöhet a nagy meló! Kiforrasztod tőbe a töröttel és beforrasztod az ''újat''. (ha esetleg sikerűl olyan monitort szerezned, ami rosz, de a kábele jó, nehogy elvágd, azt is ki kell forrasztani)
Ha nem szeretnél belenyúlni, akkor inkább vidd szervízbe. Szerintem keress konkrétan monitor szervízt. -
Mikosz
csendes tag
Segítseteeeeek!
-
Mikosz
csendes tag
Kérlek segítsetek! Van egy Philips 109S monitorom, aminek megtört a kábele (ami a VGA-ba megy). Az a kérdésem, hogy lehet-e hozzá újat venni, és hol.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- Amazon
- Hobby rádiós topik
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840 2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 27GP850-B / 27" / 2560x1440 / 165Hz - 180 Hz OC , 1ms / Nano IPS / NVIDIA G-Sync
- 2x LG 27GP850-B UltraGear / 1-3 ÉV GARANCIA!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest