- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
snemeth
aktív tag
''akarhany boltot felhivtam, mindenutt aszontak hogy mee akarom en megnezni milyen a kepe, ha hibas akkor majd kicserelik... egyedul ott mondtak hogy kotelezettseg nelkul megnezhetem mukodes kozben is.''
Persze hogy kicserelik, de csak akkor, ha a szakszerviz is azt mondja, hogy rossz. De egy monitornal siman elofordul, hogy szerinted szar, szerintuk viszont elfogadhato. Viszont egy monitor ugye arra jo, hogy nezze az ember. Marpedig akkor az is elegendo, ha a monitor egyik reszen nem elfogadhato a kep.
Szerintem nagyon okosan csinaltad, hogy ott vettel, ahol meg is tudtad nezni, mielott hazaviszed. -
snemeth
aktív tag
Csak ott vegyel, ahol meg tudod nezni, hogy milyen a kepe. Ha ugyanis mar megvetted es otthon derul ki, hogy valamilyen baja van ( pl. konvergencia hiba a bal felso sarokban) akkor esetleg rafaragsz. Mert elofordulhat, hogy visszaviszed, aztan azt mondjak, hogy belefer a gyari turesbe. Aztan ott allsz egy szar monitorral es nem tudsz mit csinalni. Fordulhatsz a fogyasztovedelemhez, de abban az esetben is eljuthatsz oda, hogy belefer a gyari turesbe. Csak ott vegyel, ahol meg tudod nezni _azt_, amit haza fogsz vinni.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged