- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidd el szervízbe, 2000 forintért kicserélik. Az pedig nem adat, hanem VGA kábel.
-
axlrose31
csendes tag
cső!bárhol akár bevásárlóközpontban is vásárolhatsz árnyékolt kábelt(pl.vga hosszabbito kábelt,az olcsóbb)levágod azt a végét amelyikre nincs szükséged,lehámozod a szigetelést és az árnyékolást,persze óvatosan.következő lépés: a monitorod szinvég paneljáról,általában ez a képcsöfoglalattal együtt a képcsövön van lehuzod a törött kábelt és elkezdesz rajzolni és méregetni(ha nem vagy profi))müszerrel dioda állásban összesipoltatod a panelról lehúzott véget a csatlakozó tüskéivel.valószinü hogy 1-2 -nél nem fog sipolni ,ott van megtörve a kábel.az új kábelen megteszed ugyanezt(rajzolj és irj le mindent mert később belezavarodsz).összeveted a 2 rajzot.megblankolod a vezetékek végeit és ha rám hallgatsz a panelról leforrasztod a csatlakozó aljzatot és a megfelelö szinü vezetéket a megf. helyre beforrasztod.ha elfogyott a feleződ,telefonos segitséget kérhetsz:0630-2139696 én már túl vagyok az 50.-dik műtéten.tudok adni még 1-2 tippet .
-
N3gro
aktív tag
HI! Komoly problémába ütköztem komplett számítógépem eladása előtt. Összeraktam az eladandó gépemet, és bekapcsolás után lila képernyő fogadott. Pár perc kínlódás és düh után rájöttem, hogy az adatkábel tört meg. A monitort szétkaptam, mivel az adatkábel nem kihúzható. 2 helyen csatlakozik a kábel a moncsihoz, nem lehet nagy ördöngősség a cseréje. A kérdésem hogy ilyen kábelt hol lehet kapni, kb. hány ft., és egyáltalán ezek szabványkábelek-e, vagy típustól függőek. Kérnék mindenkit, aki tud segíteni írjon, nagyon sürgős lenne a probléma megoldása. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- MSI PRO MP243X 23.8" Full HD IPS Monitor - Garanciális - 2026.11.03 - ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest