Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidd el szervízbe, 2000 forintért kicserélik. Az pedig nem adat, hanem VGA kábel.
-
axlrose31
csendes tag
cső!bárhol akár bevásárlóközpontban is vásárolhatsz árnyékolt kábelt(pl.vga hosszabbito kábelt,az olcsóbb)levágod azt a végét amelyikre nincs szükséged,lehámozod a szigetelést és az árnyékolást,persze óvatosan.következő lépés: a monitorod szinvég paneljáról,általában ez a képcsöfoglalattal együtt a képcsövön van lehuzod a törött kábelt és elkezdesz rajzolni és méregetni(ha nem vagy profi))müszerrel dioda állásban összesipoltatod a panelról lehúzott véget a csatlakozó tüskéivel.valószinü hogy 1-2 -nél nem fog sipolni ,ott van megtörve a kábel.az új kábelen megteszed ugyanezt(rajzolj és irj le mindent mert később belezavarodsz).összeveted a 2 rajzot.megblankolod a vezetékek végeit és ha rám hallgatsz a panelról leforrasztod a csatlakozó aljzatot és a megfelelö szinü vezetéket a megf. helyre beforrasztod.ha elfogyott a feleződ,telefonos segitséget kérhetsz:0630-2139696 én már túl vagyok az 50.-dik műtéten.tudok adni még 1-2 tippet .
-
N3gro
aktív tag
HI! Komoly problémába ütköztem komplett számítógépem eladása előtt. Összeraktam az eladandó gépemet, és bekapcsolás után lila képernyő fogadott. Pár perc kínlódás és düh után rájöttem, hogy az adatkábel tört meg. A monitort szétkaptam, mivel az adatkábel nem kihúzható. 2 helyen csatlakozik a kábel a moncsihoz, nem lehet nagy ördöngősség a cseréje. A kérdésem hogy ilyen kábelt hol lehet kapni, kb. hány ft., és egyáltalán ezek szabványkábelek-e, vagy típustól függőek. Kérnék mindenkit, aki tud segíteni írjon, nagyon sürgős lenne a probléma megoldása. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Synology NAS
- Horgász topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Kompakt vízhűtés
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Dell 27 4K USB-C Hub Monitor - P2723QE - Garanciával
- Eladó 1 db WQHD AOC monitor - Monitor 34" AOC U34V5C/BK
- EIZO ColorEdge CS2730 3527 üzemóra
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi