- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidd el szervízbe, 2000 forintért kicserélik. Az pedig nem adat, hanem VGA kábel.
-
axlrose31
csendes tag
cső!bárhol akár bevásárlóközpontban is vásárolhatsz árnyékolt kábelt(pl.vga hosszabbito kábelt,az olcsóbb)levágod azt a végét amelyikre nincs szükséged,lehámozod a szigetelést és az árnyékolást,persze óvatosan.következő lépés: a monitorod szinvég paneljáról,általában ez a képcsöfoglalattal együtt a képcsövön van lehuzod a törött kábelt és elkezdesz rajzolni és méregetni(ha nem vagy profi))müszerrel dioda állásban összesipoltatod a panelról lehúzott véget a csatlakozó tüskéivel.valószinü hogy 1-2 -nél nem fog sipolni ,ott van megtörve a kábel.az új kábelen megteszed ugyanezt(rajzolj és irj le mindent mert később belezavarodsz).összeveted a 2 rajzot.megblankolod a vezetékek végeit és ha rám hallgatsz a panelról leforrasztod a csatlakozó aljzatot és a megfelelö szinü vezetéket a megf. helyre beforrasztod.ha elfogyott a feleződ,telefonos segitséget kérhetsz:0630-2139696 én már túl vagyok az 50.-dik műtéten.tudok adni még 1-2 tippet .
-
N3gro
aktív tag
HI! Komoly problémába ütköztem komplett számítógépem eladása előtt. Összeraktam az eladandó gépemet, és bekapcsolás után lila képernyő fogadott. Pár perc kínlódás és düh után rájöttem, hogy az adatkábel tört meg. A monitort szétkaptam, mivel az adatkábel nem kihúzható. 2 helyen csatlakozik a kábel a moncsihoz, nem lehet nagy ördöngősség a cseréje. A kérdésem hogy ilyen kábelt hol lehet kapni, kb. hány ft., és egyáltalán ezek szabványkábelek-e, vagy típustól függőek. Kérnék mindenkit, aki tud segíteni írjon, nagyon sürgős lenne a probléma megoldása. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest