- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Na, hazaértem (eddig telórol voltam)
Oldalt lesz rajta plexi? Mert ha nem, akkor úgysem látszik a táp, ha felül van, a ventit én meg úgy gondoltam, hogy belülről szívná a levegőt. Ugyan ez nem egy "modern" megoldás, de ha elég levegőt pumpálsz be neki, akkor semmi gond nincs, sőt, ha egy elég halk ventivel tolod neki a levegőt, akkor nem is kapcsol rá olyan hamar a saját ventije, így végeredményben halkabb is lehet.
Ez pedig megoldható, alul egy 12/14-es és elöl egy, vagy két 12/14-es ventivel. -
HookR
addikt
Szépen lépésről lépésre, hogy ami már elkészült, az ösztönzőleg hasson a folytatáshoz.
Például először helyezd el a konfiguráció építőelemeit, hogy lásd a méretbeli, kábelezési, szerelési összefüggéseket, esetleges összeférhetetlenségeket. Aztán kezd el formálni a házat a kívánt végső megjelenés szerint. Majd jöhet az alkatrészek rögzítési pontjainak és a házszerkezetet alkotó elemek egymáshoz csatlakozásának kidolgozása és így tovább... -
adatfalo
senior tag
Furatok, illesztések, hajlítási "fülek"...stb
Ha ezt el akarod készíteni, akkor tudnod kell, hogy hány alkatrészből fog állni, milyen módszerrel lesz összeillesztve (szegecselve, csavarozva, bepattanó kötéssel(oldható/oldhatatlan), hegesztve...stb)
Valamint ha csak nem fából tervezed(de talán még akkor is) kicsit indokolatlanul vastagnak érzem a lemezeket.Hajrá!
-
HookR
addikt
A részletek kidolgozásának hiányában a tervezési hibák és buktatók sem fedik fel magukat egykönnyen, így addig nagyon nincs mit véleményezni. Ebben a formában ez amolyan 'skicc fázis', segít a vizualizációban, lefekteti az alapokat, hogy el tudj indulni, de jelenleg még túlságosan elnagyolt az érdemi és építő kritikához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest