- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
bicajoskema #552 üzenetére
Jöhet nyogodtan, az én házamra gondolsz szerintem
Táp mindegy merre néz, meg lehet oldani, hogy kapjon levegőt, de mindkét elhelyezés felvet "problémákat".
Ha alulról szív, ugye alulra kell kivágás, és nyilván lesz lába a háznak, és lehet pont oda esne, ahol a kivágás lesz. Pont ezért én felülről szívóra raktam be, az alaplap tartó lemez alatt van kb 1.5-2 cm hely, így nincs vele gond.
Elölről 20 cm-s ventitől kapja a levegőt az egész ház, többek között a táp is, így minden kap elég levegőt.Alaplap tartó lemez igazából majdnem mindegy miből van, de én direkt úgy terveztem, hogy elválassza a két részt. Persze a kábeleknek hagytam kivágásokat. A venti nagyobb része a felső részbe lóg bele, így az a rész (alaplap, VGA, CPU) több levegőt kap, és az alaplapi tálcát tartó rétegelt lemez lap elválasztja a két "légteret" egymástól, így megakadályozva, hogy felülről esetleg alulra menjen a meleg/használt levegőből.
Szerk: Most nekem is szét van szedve, vettem új alaplapot, CPU-t és kicsit átszabom a házat. Hátulra a CPU, és a HDD keret mögé rakok majd kivágásokat, mert szerintem nincs elég helye a meleg levegőnek távozni
-
imibogyo
veterán
válasz
bicajoskema #530 üzenetére
Szerintem semmi gond nem lesz vele. A fa gyulladási pontja 200-400 fok között van, ha ez a hőmérséklet bekövetkezik a gépházban, vagy közvetlen közelében már más gondjaid is lesznek. Szóval szerintem emiatt ne aggódj.
(#531) ViZion:
Köszi!
Ez a tervezős nem? De amúgy igen.Én mindenképp egybeépíteném, ahogy nekem volt (na nem úgy, annál szebben-jobban, mert én ezt anno ideiglenesnek szántam, aztán állandó lett belőle
), mert sokszor adódhat úgy, hogy mozgatnod kell a gépet és nekem mindig nagy bosszúság volt a külön víz.
-
imibogyo
veterán
válasz
bicajoskema #527 üzenetére
- Mostani projekt.
- Közelmúlt projektjei.
- 3d-s tervek faházakhoz.
- Összes együtt.Jó mazsolázást!
-
Pete55555
addikt
válasz
bicajoskema #527 üzenetére
mATX kockaház, rétegelt lemezből: LINK
Amúgy a procim nekem is ugyanaz benne, az alaplap is majdnem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest