Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz Goblin12 #883 üzenetére

És a Google+-od is aktív? Hogyan nyitod meg a Picasa-t? Mert link már nincsen rá, csak mókolt link. Megnyitod a Google Photos-t picasa-s bekéréssel és akkor felajánlja, hogy "click here, to go back to picasa", de azon kívül "alapból" nincs picasa.

Az igen, így ennyi szerszámmal meg tudással el lehet érni szép dolgokat, ezt sajnos panel 4-én elég nehéz lenne kivitelezni. :(
    Láthattad a mostani "műhelyemet" én ott alkotok egy 52nm-es lakásban. Csak nagyon-nagyon ritkán jutok haza a nagy műhelybe és olyankor is az esetek 99%-ában a kézi gépeimet használom (flex, fúró, dekopír stb.). Igazából, csak azért jó, hogy hazamegyek, mert nem szólnak a zajért. Itt Pesten tervezek és "elődolgozok", majd otthon a zajosabb dolgokat befejezem. De láthattad a cikkekben is, hogy van sok munka amit a különböző házakon itt fejeztem be a lakásban. Igazából ha a zaj és a kosz nem lenne problémás, akkor az eddigi modjaimat mindet el tudtam volna készíteni a kis műhelyben a lakásban is, nem sok szerszámot igényeltek. Majd talán a most soron következő házak lesznek azok, melyeket már nem tudnék a lakásban elkészíteni.

Eddig csak a legutolsó számítógépemnél használtam a marógépet, a többi kézzel készült. Hiába van esztergám is, az sem vett még részt (sajnos) egy munkában sem. Szóval igazán minőségi munka csak ezután fog következni. Bár még ez sincs messze kész. :N

(#884) ViZion: van galéria a kész tervről? Tetszik nagyon. Egy régi házamban nekem is hasonlóan volt megoldva a víztartály. :K

Új hozzászólás Aktív témák