Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- 
			  Mobilarena Program letöltése: 
 - Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
- 

s3toraph senior tag Jó lesz ez, ahogy beszéltük hogy a tápot és a VGA-t megcseréled, és lesznek még kivágások két oldalt.  No mutatok már valamit, min ügyködöm, már majdnem kész, két printscreen róla: A kivágások ilyenek lesznek. A tetőre tőled loptam az design-t.  Beszívó oldalon lesz a bitfenix (230x200x25mm), oda lehet majd rakni 2x 12cm vagy 2x14 cm ventit is, ha úgy akarja az ember. Tető nyílni fog, eleje nyílni két részben (előlap még nincs kész), oldallai alsó rekesznek két oldalt lenyithatóak lesznek. Lényegében a legutóbb posztolt printsceen-jeimen látható tervet módosítottam hogy a hdd csatornához beférjen 14 cm venti elöl és hátul, valamint most már ATX lap is be fog férni, megnöveltem a méretét 360x360x400mm-re. 
- 

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest