- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
Király meg is van.
Imi, most működik, érdekes.
Phanteks PH-F140TS a rögzítéshez szánt lyukai 120mm-es ventihez vannak igazítva? Ahogy látom igen. de mind1 újra tervezem akkor: https://lh6.googleusercontent.com/-Lz89SM6Nfzg/U6qqYPRFUlI/AAAAAAAAAGU/hCk_1G3Xcos/w603-h611-no/fan%252Bgrill.pnglink
-
Goblin12
őstag
válasz
Goblin12 #448 üzenetére
És azt is árulja el valaki, hogyan lehet valamit külön layerre tenni köszi.
(#449) mrbig25 Üdv, köszi, igen láttam őket, csak az a baj, ha beteszek bármit használhatatlanná válik a program, annyira elkezd laggolni, vagy nem is tudom mit csinálni, hogy csak az altf+f4 segít rajta.
-
Goblin12
őstag
Üdv,
mekkora a 140mm-es ventinek a belső kör átmérője?
120-nak: 114,8, legalábbis ezt találtam egy gyártónak a PDF-ben, de sajnos 140-es ventijük nem volt, és a gugliban meg csak ilyen előre kész nyomtatható vackok vannak.
Köszi előre is.
-
Goblin12
őstag
Üdv,
lehet valahogy a progit gyorsítani? Mert ha behozom a HPTX alaplap modell-t kb összekaksizza magát a program esélytelen használni.
-
Goblin12
őstag
válasz
Goblin12 #438 üzenetére
Wáá ezt a user fail-t, meg ne nézzétek a képet.
Tanulság, a második türknél mikor körbe rajzoljuk újra a kivágott darabunkat, zoomoljunk amennyire lehet csak bele a képbe, és ne 5km-ről próbáljuk meg eltalálni, mert akkor olyan failok lesznek mint amit előbb linkeltem.
-
Goblin12
őstag
válasz
imibogyo #434 üzenetére
Üdv.
második trükk
De legalább működik.
-
Goblin12
őstag
válasz
imibogyo #434 üzenetére
És a második esetben körnél ez hogy működik?
Szerk: ugyan úgy csak még pepecselősebb. . ., de megoldható.
Szerk2: Mit értesz Tab alatt? Amikor húzom valamerre simán csak elkezdem írni a számot nem nyomok tabot.
Szerk3: Mi a francért akad meg a program szinte minden 5 sec-nél? Autosavel, vagy mi a baja? mindenből van elég mint hardware nem kellene neki akadoznia.
-
Goblin12
őstag
Hogyan lehet egy részt amit nem szándékosan töröltem visszahozni, sok sok sok lépéssel később vettem észre.
?
(#426) ViZion: Haha köszi.
-
Goblin12
őstag
Sziasztok,
olyan, hogy segédvonal olyan létezik sketchup-ban?
-
Goblin12
őstag
Üdv,
jól látom, hogy ha már megrajzoltam a négyzetet akkor csak a move-val tudom állítani a vonal hosszúságát? Nincs valami olyasmi, hogy jobb klikk és edit length, vagy hasonló? :S
(#411) ViZion: Found them.
(#412) imibogyo: Akkor ezt megtudod válaszolni?
Mert igazán idegesítő, hogy a Move-val viszi magával az egészet még ha 1 vonal van kiválasztva akkor is. . . ha nincs benne ilyen utólag módosítom dolog akkor sajnos progit kell váltanom.
A méretezésnél az meg milyen dolog, hogy átlehet írni a méretet és nem változtatja meg annyira? Eszem megáll.
-
Goblin12
őstag
Sziasztok,
csatlakozom én is a topikhoz, ma szedtem le a progit, youtube alapján próbálok valamit tákolni, denem megy valami zökkenő mentesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged