- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Goblin12 #803 üzenetére
Én egy 20,5"-os laptopot használtam egy időben, mert nagyon sokat rohangáltam, viszont kellett a teljesítmény. De aztán elegem lett belőle és visszatértem asztalira. Meg aztán a sok rohangálás is megszűnt, vagy legalábbis csökkent. Nem volt rá szükség. Most már csak hétvégente van szükség "mobil" gépre, olyankor meg a hónom alá csapom a kis ITX-es gépet, ahova meg megyek ott mindig van monitor+bill.+egér+kábelek, tehát ezeket nem is kell vinnem. Bedobom a kocsi egy sarkába a kis gépet és máris viszem magammal a munkaállomásomat.
Ha egyszer elkészül, akkor hengeres tartály lesz. Eddig is mindig azt használtam. A fektetett tartály feltöltése pedig pofonegyszerű. Fordítasz egyet a házon.
Ez is zárt lesz majd. Plexi borítást fog kapni. Csak még nincs rajta a terven. Igazából még azt sem tudom, hogy ez lesz-e, vagy sem a következő "alkotásom". Elég sok tervem van most várakozó stádiumban. És természetesen közben születnek újak is.
Például ez:
Vagy ez:
És persze tervben vannak nagyobb projektek is, de ezek idő- és pénzhiány miatt, nem fognak megszületni, vagy legalábbis nem most:
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- World of Tanks - MMO
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest