Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz Goblin12 #803 üzenetére

Én egy 20,5"-os laptopot használtam egy időben, mert nagyon sokat rohangáltam, viszont kellett a teljesítmény. De aztán elegem lett belőle és visszatértem asztalira. Meg aztán a sok rohangálás is megszűnt, vagy legalábbis csökkent. Nem volt rá szükség. Most már csak hétvégente van szükség "mobil" gépre, olyankor meg a hónom alá csapom a kis ITX-es gépet, ahova meg megyek ott mindig van monitor+bill.+egér+kábelek, tehát ezeket nem is kell vinnem. Bedobom a kocsi egy sarkába a kis gépet és máris viszem magammal a munkaállomásomat.

Ha egyszer elkészül, akkor hengeres tartály lesz. Eddig is mindig azt használtam. A fektetett tartály feltöltése pedig pofonegyszerű. Fordítasz egyet a házon. :P

Ez is zárt lesz majd. Plexi borítást fog kapni. Csak még nincs rajta a terven. Igazából még azt sem tudom, hogy ez lesz-e, vagy sem a következő "alkotásom". Elég sok tervem van most várakozó stádiumban. És természetesen közben születnek újak is.

Például ez:

Vagy ez:

És persze tervben vannak nagyobb projektek is, de ezek idő- és pénzhiány miatt, nem fognak megszületni, vagy legalábbis nem most:

Új hozzászólás Aktív témák