- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz
abdulka1 #20266 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés.
Ezért érdeklődtem én is itt, mert a neten én is csak azt a leírást láttam amiben különálló vezetékeket mutanak.
Ezek szerint létezik belőle ilyen változat, bár úgy tudom ezt a házat nem sokáig forgalmazták.
Megkérdeztem az előző tulajt is amúgy hogy nála hogyan volt bekötve de még nem válaszolt.Amúgy egy picit elkiabáltam a dolgot, ha már itt tartunk lenne egy kérdésem:
a gép csak nem akar elindulni, a bekapcsoló gomb, ventik, alaplapi ledek működnek, de nincs kép a monitoron és ami nagyon fura a billentyűzet/egér sem kap áramot. Szóval nem tudok belépni a biosba.
A ventik pörögnek kb egy percig, az alaplap világít, utána kikapcsol és újraindul.
Ehhez esetleg lehet köze ehhez a vezetéknek? -
sheep
addikt
válasz
MrDerekas #20253 üzenetére
Köszi, így már tiszta. Remélem tényleg csak annyi hogy egyben van az összes előlapi kábel, és nem fogom szétqrni az alaplapot. Azért fura mert a ház manualja is különálló kábeleket ír. Persze azóta lehet módosították. A kiosztása alapján pont ráillik az alaplapra.
@abdulka1:
köszi neked is,szétszedtem a házat, de nem találtam a szálakra szedett vezetékeket. -
sheep
addikt
Sziasztok,
nem tudom hogy jó helyre írok-e, lenne egy kérdésem gép összeállítással kapcsolatban:
van egy Corsair 380t házam (használtan vettem), és nem egészen értem a kábelezést. A ház leírása sajnos tök egyszerű, nem nagy segítség.
Van egy Asrock z390 Phantom gaming itx/ac alaplapom, és erre szeretném rákötni a 2 db házventit, plusz az előlapi csatlakozókat (mikrofon, bekapcsoló, hdd jelzés, stb)
Szóval a kérdés:Elöl van egy 20cm-es ledes venti (Aerocool silent master), aminek van egy 3pin és egy 4pin molex anya csatlakozója. Úgy tudom hogy a pwm vezérlés miatt a 3 pinest kell rákötni az alaplapra és ennyi, a fannak van is egy 3 állású kapcsolója az előlapon. Illetve van itt még egy sata csatlakozó is ami megint kérdéses hogy mihez kell.
Viszont az előlapból jön még külön 3db 4 pines csatlakozó, amit nem értek:
Ezekkel mit kellene csinálni? Mit vezérelnek?
A másik kérdés, az előlapi panelt hogyan kellene bekötni? A ház leírása szerint van egy power, reset, hdd, led vezeték, de én nem találok ilyet. Helyette van egy 16W19 jelű kábel:
Ez ugyan az lenne csak egybefogva?
Valaki tudna ebben segíteni hogy mi mire való, illetve hol tudnám megkérdezni ha nem jó helyre írtam?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged