- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Szuh
tag
válasz
razorbenke92 #20230 üzenetére
Okés köszi
-
HUN_Szuh
tag
válasz
MrDerekas #20222 üzenetére
Melóhelyen csináltuk meg. A ledet 12 voltal megküldük és az korrekt volt, a power sw t pedig igen, multiméterrel és ha jól emlékszem, amikor benyomtuk nem sípolt, de nyomás előtt és után igen (holnap csekkolom megint).
Viszont akkor lehet h a 3 és 4 es pinekre kéne kötni? -
HUN_Szuh
tag
Sziasztok!
Olyan problémával fordulok hozzátok, h vettem egy nyomógombot ([link]) és nem úgy működik ahogy kéne neki. Leírás nem nagyon volt a neten és elég kevés konkrétumot sikerült összeszedni a bekötést illetően.
Ezt az egyetlen dolgot találtam, illetve pár leírást arra, h a (+) és (-) a led (ez működik is). A power sw az 1 és 2 pinekre lett kötve.
A probléma az, h amikor rákötöm a power sw t, akkor egy pillanatra bekapcsol a gép, de 2 sec után le is áll. Majd néha újra beindul ugyan úgy 2 secre. Viszont ha rákötöm és az elindulást követően lehúzom, akkor nem áll le.
Gondolkodtam, h nem az 1 és 2 re kellett volna kötni v ez a nyomógomb nem erre való, de nem találtam erre vonatkozóan semmit.
Ha valakinek van erre ötlete, javaslata, v bármi akkor azt nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest