Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
Üdv. Adott egy Deepcool Matrexx 55, aminek ugye van egy SUB 3.0 csatija:
Na már most van egy Super Micros X8SAX Motherboard, aminek a manualja itt van: [link]
Kérdésem az lenne, ha jó helyen kérdezem persze, hogy megodlható valamivel a csatlakozás? Van rá valami eszköz, átalakító, vagy csak az én szemem hülye ahhoz, hogy lássa ez bedugható eleve valahova a fenekemen kívül?
Köszönöm! -
Reflax
tag
Valaki ennek fényében tudna ajánlani valami vezérlőt egyébként későbbi célokra?
-
Reflax
tag
félreértés ne essék, nem venti rgb-t akarok irányítani, hanem a házon lévő nagy led csíkot bekapcsolni, mivel nem műkszik gombnyomásra, ami ugye szintén a házon van.
-
Reflax
tag
válasz
MrDerekas #20582 üzenetére
Néztem egy összeszerelő vidit és ha jól emlékszem ott mondta a csávó, hogy a ház alap rgbje amit a házon lévő gombbal lehet irányítani, azt elég a fanba dugni, ha más rgbt is akarunk ezzel együtt irányítani, akkor egy vezérlőbe kell dugni. Nos az a kérdésem, hogy ha a lapon nem oldható meg, felvilágosítana valaki, hogy másképp hogy oldható?
-
Reflax
tag
Üdv, adott egy Super Micro X8SAX alaplap. A kiosztása ez: [link]
A ház Deepcol Matrex 55.
Adott az előlapi RGB világítása. Nem rég az alaplapba bedugtam az USB portot a helyére (elég nehéz eltéveszteni, mivel ugye az alaplapon ott van, hogy USB port.
Nos olyan progblémám van, hogy bekötöttem az USB portot és a FAN csatlakozóba bedugtam az RGB portot (azt találtam a sima mod nélküli kapcsolható előlapi RGB-e bedugható az alaplap FAN-jába)
Az USB port ha be van kötve és rádugok a házra egy telefont vagy USB pendrivet- akkor a teló csatlakozását kilövi és a teló többé nem felismerhető semmilyen gép számára adatátviteli eszközként, de tölteni bármelyik gép (minimálisan) de tölti. Az RGB világítás pedig elszállt a FAN-ba dugva. Az óta volt egy szervíz.
A Kábelekk közt van egy 2 pines Kábel, ami Molex, és ugye a tápkábelre rádugható, de naggyal rá van írva, hogy ne dugjam be, ha az alaplappal kezelem az RGB világítást.
Nos nem dugtam be, és beledugtam a FAN portba az RGB kábelét, és nem viéágít. Előfordulhat, hogy az RGB-t nem servizelték meg? Vagy ránézve a hozzáértők, az alaplapon máshová kellene dugnom a csatlakozót?Esetleg más megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged