Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
Üdv, adott egy Super Micro X8SAX alaplap. A kiosztása ez: [link]
A ház Deepcol Matrex 55.
Adott az előlapi RGB világítása. Nem rég az alaplapba bedugtam az USB portot a helyére (elég nehéz eltéveszteni, mivel ugye az alaplapon ott van, hogy USB port.
Nos olyan progblémám van, hogy bekötöttem az USB portot és a FAN csatlakozóba bedugtam az RGB portot (azt találtam a sima mod nélküli kapcsolható előlapi RGB-e bedugható az alaplap FAN-jába)
Az USB port ha be van kötve és rádugok a házra egy telefont vagy USB pendrivet- akkor a teló csatlakozását kilövi és a teló többé nem felismerhető semmilyen gép számára adatátviteli eszközként, de tölteni bármelyik gép (minimálisan) de tölti. Az RGB világítás pedig elszállt a FAN-ba dugva. Az óta volt egy szervíz.
A Kábelekk közt van egy 2 pines Kábel, ami Molex, és ugye a tápkábelre rádugható, de naggyal rá van írva, hogy ne dugjam be, ha az alaplappal kezelem az RGB világítást.
Nos nem dugtam be, és beledugtam a FAN portba az RGB kábelét, és nem viéágít. Előfordulhat, hogy az RGB-t nem servizelték meg? Vagy ránézve a hozzáértők, az alaplapon máshová kellene dugnom a csatlakozót?Esetleg más megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Filmvilág
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Corsair CX500 (CMPSU-500CX) 500W tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest