Új hozzászólás Aktív témák
-
M1k133
tag
Üdvözletem!
Hátha itt tud segíteni valaki, nem tudtam hol kérdezzem meg, talán ez a legalkalmasabb hely...
Olyanra lenne szükségem, hogy egy külső "ház" , "doboz" kellene egy 5,25 méretű eszközt bele tudnék tenni , ventilátor vezérlőt szeretnék az asztalra kitenni és ne legyen szabadon az elektronika. Egy egyszerű keret is megteszi.
Ha valaki meg tudná csinálni alumínium lemezből az is jó lenne , vagy valamelyik cég árul ilyet , vagy e-bay link (sokféle módon kerestem , de nem jött olyan fel) , stb .
Hátha látott már valaki ilyet , vagy csinált...A képen látható mire gondolok , de ebben van elektronika , arra pedig nincs igazán szükségem és nem olcsó így...
A segítséget előre is köszönöm!
-
M1k133
tag
Üdvözletem!
Tudom, hogy már ezerszer fel lett téve a kérdés de hátha valakinek maradt ki esetleg nem használta fel, vagy tud valami jó helyet ahonnan ezket be tudom szerezni?? (PcGear-t tudom, de elég kellemetlen áron van , és Nekem elég lenne csak a csatlakozók a többit meg tudom csinálni...
Keresek: 24 pin PSU, 6 ill 8 Pin hosszabítókat
Választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged