- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
válasz
Monya78 #21178 üzenetére
hali!
Nekem corsair ökorendszerem van, most vettem egy lian li o11 XL ROG házat.
Az orrában lévő címezhető led sor asus aura kombatibilis, de ez ne csapjon be, pont ugyanolyan 5050 ARGB led szalag mint bármelyik másik.
Haverom csinált nekem kb 100 forint alapanyagból egy corsairről aura led szalagra átalakítót.Utána az ICUE-ban berállítottam 3 led szalagra (így túl lóg az animáció de nem zavar abszolút)
És itt az eredmény:szerk: az 5v / D / ground sorrend ugyanaz de nyilván figyelni kell hogy ne "fejjel le" legyen bedugva
-
xatos3
senior tag
Sziasztok!
Itt a fórumon nézelődök keresgélek, de nem találok kifejezetten RGB-vel foglalkozó topicot.
Pedig mostanra ott tartunk hogy igen komoly ecosystemek kezdenek kialakulni mind a márkákhoz kapcsolódó, mint a szabadúszó fejlesztők munkájának köszönhetően.aurasync, icue, jacket RGB sync és még sorolhatnám.
Szóval létezik ilyen topic?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest