Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Külföldről rendeltem egy laptopot amelynek 230W-os tápegysége van.
Sajnos a tápkábel amit adtak, az nem EU-s így kellene vennem egy tápkábelt hozzá. Elvileg ugyanaz kell hozzá mint az épített gépek tápegységéhez (talán C13-as kábel).
Tudtok abban segíteni, hogy milyen kábel az ami nagyon jó minőségű? Fontos, hogy a gép sem volt olcsó, így nem spórolnék a kábelen, nehogy valami gebaszt okozzon.
Max 10 ezer forintot szánnék a kábelre és 1,5 - 2,0 m közötti méret legyen.Köszönöm szépen!
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Elég sokszor látok az interneten olyan gépházakat, ahol szép kábelharisnyázott kábelekkel oldják meg a hardverkomponensek összekötését, úgy, hogy szinte pontosan olyan hosszú a kábel, amekkora kell. A mostani PC építésem alkalmával jöttek a gondok, mint például 10 centivel hosszabb a VGA kábel mint kellene, rövid az alaplapi kábel, stb... , szinte egyik kábel sem volt tökéletes. Van olyan cég ami méretre készít moduláris tápegységekhez jó minőségű kábeleket? Vagy hogyan oldják meg ezt a "profik"
A másik kérdésem az lenne, hogy van egy régebbi házam és a hdd tartó belül kicsit megkarcolta, de nem annyira, hogy a festék lejöjjön, csak annyira, hogy világosabb színű lett ott egy picit. Van valami bevált módszer az ilyen kis hibák javítására?
köszönöm szépen
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Adottt egy fractal define R6 ház. A tápegység takaró lemezen kellene kivágnom egy részt, hogy a passzív tápom megfelelően tudjon szellőzni. Hogyan lehetne a legigényesebben megoldani? Valami porszűrő szerű jó lenne belülre is ami könnyen átengedi a levegőt
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Egy Phanteks enthoo pro m számítógépház tápegység takaró lemezére szeretnék a jelenlegivel megegyező lyukakat.
Fontos lenne, hogy szinte észre se lehessen venni, hogy utólag készültek.
Mivel lehetne ezt a legszebben elkészíteni? CNC drága lenne? Tudtok valakit aki ilyet csinál Budapesten?Bármilyen tanácsot szívesen fogadok. Köszönöm.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy hordozható routert.
Ezt szeretném befóliázni, hogy ne karcolódjon meg.
Esetleg van valami ötletetek? Elől jó lenne átlátszó fólia. Hátul mindegy milyenköszönöm
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
olyan gondom van, hogy nem lett elég hosszú a tápom 8 pines csatlakozója amit az alaplap tetejére dugok. Tudnátok ajánlani valakit vagy boltot ahol tudok venni hosszabítót ami nem csúnya? sima fekete kellene leginkábbköszönöm
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Nem tudtok nekem adni tippet, hogy itthon hogyan tudnám tesztelni a tápegységemet??? Vagy esetleg valaki nem ért hozzá???
-
smallmer
őstag
Valaki tud mondani olyan időkapcsolót ami nem romlik el pár hónapon belül??
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Az ipad airemhez mivel angol töltős kaptam egy átalakítót amire ezek az értékek vannak írva:
7.5A 220V-240V
FYK-769
50/60Hz
Jó ez??
Köszi -
smallmer
őstag
válasz
razorbenke92 #15773 üzenetére
Csak egy shuttle pc
egy laptoptöltő szerű tápot kaptam hozzá
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Egy komoly kérdéssel fordulnék hozzátok.
Szóval arról lenne szó, hogy hogyan tudnék biztonságos áramellátást csinálni a letöltő gépemnek. Szeretném ha menne otthon de mindig aggódok, hogy nehogy kigyulladjon vagy valami ilyesmi ha esetleg valami gáz van. Valaki tudna adni ebben segítséget,? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged