- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Van itthon négy csomag ilyen kábelre tekerhető fekete csövem, moddinghoz jól jöhet. Annak idején tápkábelre is rá tudtam tekerni a legvastagabbat, a vékony pedig ventilátorok kábelére ment. Az utóbbi években viszont fiókban hever az egész, most találtam meg hogy pakolok szét felújításkor.
Remélem, nem minősül hirdetésnek ha beírom ide, hogy Budapesten belül ingyen elvihető, nyugodtan jelentkezzen privátban, akinek kell. (A másik opció a kuka lenne, és azért sajnálnám.)
-
törölt tag
Sziasztok!
Fekete Stacker házat szeretnék, de sehol nem kapni... A kérdésem az lenne, hogy mennyiből áll egy ezüst szinűt feketére fújni. (ház + plexis oldallap) Igényes munkára gondoltam, olyanra, hogy még közelről se tűnjön fel, hogy ez nem gyári.
Az megoldható, hogy tükörfényes fekete legyen? Belenézek és meg lehet benn fésülködni...
Ha igen, hogyan lehet mindezt kivitelezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest