- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobinClark
csendes tag
moha21 :
nem is akartam "bepaplanozni", hiszen én is állandóan küzdök a hűtéssel, csak azt írják, hogy hajszálnál vékonyabban is fel lehet vinni és úgy meg lehet, hogy nem kéne annyit sűrítettlevegőznöm, de mind1 nem is ezért venném, hanem hogy ne "zizegjen" a doboz.
Laci4:
Köszi, olvasok és tanulok!jaja81:
Nem mondom, hogy olcsó, de ha amerikából vagy angliából rendelem, sem jövök ki jobban, a németeknél meg kifejezetten k.drága, pedig onnan el tudnám hozatni ismerőssel. Legfeljebb faterral megfeleztetem az árát, hiszen az írják hogy barkácsalkalmazásokra meg kocsira is jó, nekem meg úgysem kell az egész! -
RobinClark
csendes tag
válasz
jaja1981 #8739 üzenetére
Azt mondják, hogy ez egy gumibevonat, és nem festék. Nem reped, nem karcolódik, csökkenti a rezonanciát, és rugalmas marad. Még akár a kártyákat is be lehet fújni átlátszóval, mechanikai behatások vagy pl. por ellen. Remélem nem minősül reklámnak: a plastidip (pont) hu oldalon sokminden le van írva, és az alapján jónak tűnik.
Én nyílván nem a kertben a faalatt fújnám, ennyire láma nem vagyok! -
RobinClark
csendes tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy használta-e már valaki ezt a folyékony gumit? (plasti dip vagy mi) Állítólag nemrég óta lehet itthon is kapni, és sokkal jobb, mint a festékek.
Van több színben is, és száradás után egy gumiszerű bevonatot képez, emellett pedig zaj és rezgéscsökkentő, szigetel por, víz meg minden más ellen.
Rugalmas és ha elrondod, megsérül, vagy javítani kell simán le lehet húzni egyben.
Keresgettem ezzel kapcsolatban és közben nagyon állat moddingokat találtam a neten, megcsinálnám a házamat én is, mert ezek nagyon tetszettek, és az egyik vinyó miatt egyébként is rezonál a ház oldala.Ez azért büntetős lenne, kiegészítve néhány led vagy neonfénnyel:
És bár nem vagyok annyira laptop párti, de ez is pimpes lett:
Szóval valaminek valami javaslata, tapasztalat vagy bármi érdemi információja? Hogy kell ezt felvinni, és mennyire jó?
Köszi,
Rob
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest