- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
válasz
Kernel #18144 üzenetére
Ok. koszonom
Szerinted jo lessz ez a DC 12V 3A AC 110-240V To DC Power Supply Adapter Plug For 3528 5050 LED Strip táp hozzá ha megrendelem? mert itt az irja hogy Led szalaghoz valo,de elbirna ezt az erositot is? mert az adatai talan megfelelnek hozza
-
artiny
őstag
válasz
Kernel #18142 üzenetére
Igen volt foldhurok is
ezert meg annak idejen rendeltem egy ilyen filtert : http://www.ebay.com/itm/3-5mm-Car-RCA-Amplifier-Audio-Noise-Filter-Ground-Loop-Isolator-Suppressor-CGYG-/141808779139?hash=item2104763f83:g:L-AAAOSwo6lWKTHb
ami elnyomta a sugást, de azert a hang erejebol is levett,szoval mar nem annyira hangos mint azelott,de legalabb nem sug.mit tanacsolsz,mit tegyek?
megforrasztjam ezt az adaptert es ujbol visszakotni amit mar szetszedtem,vagy inkabb vegyek hozza egy ilyen adaptert? [link] - ez foldeletlen? abbol tudni hogy nem ilyen doboz alaku ?
-
artiny
őstag
válasz
Kernel #18140 üzenetére
Helo, es koszonom a valaszod! Szoval itt a bekapcsolással volt a gond? ugy kellenne legkozlebb bekacsolni,hogy amíg ki van kapcsolva az erosito addig bedugom a jack kábelt a PC be, es utana kapcsolom fel az erosito táp kapcsoloját? - amugy az erosito tápja allandoan be van dugva a falba - azt sem szabadna ugy hagyni?
A kerdesem az lenne,hogy merjem még ezt visszaszurni /ezt a IBM laptop tápot ami 14V 3A/ vagy ezzel inkább ne probalkozzak,hanem vegyek hozzá valamilyen tápot?
- vagy elég ha osszeforrasztanam a tápot cinnel és a dugaszos levágott kábelt, es rendesebben osszeszallagoznam/szigetelnem akkor használható meg?Kicsit már felek bekapcsolni is ezt az erositot
-
artiny
őstag
Ma rászurtam egy lepai lp 838 erositot a szamitogepre - es a jack dugojanal ahogy szurtam be a szamitogep elejen levo jack bemenetbe elkezdett ropogni valami /mint amikor szikrazik valami/.. Mar volt olyan,hogy a hatuljan az erositonek, elkezdett ugyan így ropogni,szikrázni ahogy kilazult a POWER(táp) csatalakozoja.
Az erosito hatuljan levo csatlakozo nem eleg stabil,ha beszurom a táptcsatlakozot akkor elegge lottyog.Az adapter pedig hogy passzoljon le lett vagva a vege es a helyere egy masik adapter vege lett kotve. Most lehet az a baj,hogy ugy van osszetákolva az adapter kábelja,.. mar nem is igen merem beszurni hogy ne hogy megrázzon.Ma ahogy szurtam rá es ropogott a jacknel nem is szurtam be teljessen inkabb eldobtam a kábelt az auxnak, es amikor ereztem egy kis egett budos szagott lekapcsoltam a gepet is azonnal /az eloszoton levé kikapcsolo gombbal/Bekapcsoltam a gepet de mar nem ereztem a budosset es mukodik idaig minden ugyan ugy rajta..
Szerintetek erdemes lenne venni egy uj adaptert?pl egy 12V 2A ilyen adapter :
/amugy 12V 3A -t ir,hogy kell neki...de mar lattam olyan leirast is hogy 2A kell neki, nekem a fekete szinu van aminek a hatuljan 3A ir /
[link]az erosito pedig ez:
[link]szetszedtem az osszekotest,lehet ettol volt a pattogas,szikrazas?
ez kicsit lehuztam a ragasztot es mar kilatszott az egyik vege a kabelszállaknak
[link] -
artiny
őstag
Helotok
Van egy sony telefon toltom.
Rászurhatom az elemtöltöt erre a telefontoltobe? (idáig gepen szoktam tolteni vele az elemet,de ugy kell menni hozzá a pc nek is). Ha a falba dugnam a toltot es arra rá az elem toltot? nem eg ki majd,robban fel vagy hasonlo?Az elem tolto adatai:
matrica
Input: A.C.5v
Output: D.C.1.4V
nput power :2W/p> -
artiny
őstag
válasz
razorbenke92 #16463 üzenetére
koszonom a segitseget.
vegul rakotottem azokra a kis negyzetekbe,,,es igy mukodik a regulacio is
-
artiny
őstag
válasz
razorbenke92 #16460 üzenetére
zalman z3
(ha abba mennek akkor majd a negy lyuku kis teglalapot is rakell szurnom a tapra?)
-
artiny
őstag
válasz
razorbenke92 #16458 üzenetére
Szoval ez amit lefenykepeztem ez a ventiatorokra van? ebbe a ket kis kockaba szurjam a venti 3pinjet es plusz ez a teglalap alaku kis muanyagot is ami a kepen van azt is raszurom majd a tapegysegre .... ?
vagy ne ide szurjam a ventiket hanem az alaplapon levo SystemFAN tuskeire ?
-
artiny
őstag
Ez mire van, hogyan kell bekötni a ventilátort?
van ez zalman pc ház amiben van harom ventilator.
Az egyik egy tápegységes csatlakozoval kell bekotni a tobbi kettobol viszont egy 3pin tuskes kis muanyaggal.Fentrol a házban log ez a kabel:
http://i.imgur.com/Sxs9lli.jpgerre kene bekotni a maradek ketto ventilatort? de itt a kis kockaban ketto pin van csak ?!?
vagy kossem ra inkabb az alaplapra? (a ház tetejen van a reset gomb mellett egy kis gomb amivel a ventiket lehetne elmeletileg szabalyozni low/hight) -
artiny
őstag
A polaritást eddig nem talaláltam...mivel idáig csak angol uk adaptereket tett ki a google vagy amerikai nem tudom....
de a felirat a roouteren (linksys wag200g) az van h 12VDC 1A szoval ez jo lessz? (a dugo megegyezik)
az adepteren ez van viszont AC
https://www.dropbox.com/s/x94c5s8ao5x5ni6/2013-02-03%2010.58.12.jpg?m
a képen nem annyira látni de az adapterbol ket száll jon ki. az egyik ellett vágva nem tudom miért a másik viszont meg van eredeti allapotban aminek a dugoja megegyezik.
-
artiny
őstag
válasz
didyman #14680 üzenetére
Koszi.
Találtam meg egy adaptert...megnéznétek hogy ez esetleg?
Ilyet talaltam a pinceben:https://www.dropbox.com/s/x94c5s8ao5x5ni6/2013-02-03%2010.58.12.jpg?m
ez 9V 1A os,ha kevesebb a V akkor azzal kiég vagy csak nem indul el? ki lehet probalni vele? (úgy ertem ez nem valto áramu vagy hasonlo hogy kiegetne?)
-
artiny
őstag
Ezzel az adapterrel kiéghet a router vagy az adapter, ráköthetem?
más routert szeretnék használni amihez nincs meg az adapter, a régitol attehetem az adapatert?
https://www.dropbox.com/s/f2cidby5cm11n6d/2013-02-03%2009.06.15.jpgés a routeren az adapter résznél az van írva hogy 12V 1A
-
artiny
őstag
Szevasztok) Fabia 2001 Skoda symphony CDs radiora 4x20W 4 Ohm szeretnek rakotni ket darab szobai Hagnfalat Philips FW-720 2x60W 6Ohm es berakni a csomagtartoba... ezt ugy kepzeltem el h lekotom a ket gyari hatso hagszorot es annak a helyere bekotom, az egyiket bekotottem ugy h miutan lekotottem a ket hatsot, a hangfal egyik kabeljat az egyik oldalra masikat a masik oldalra kotottem be ... keresztben ... az erdekelne h ez a kereszt megoldasal azt akartam elerni h az eristo 2x20 wattrol jojjon... jol gondoltam? esetleg ha bekotom a masikat is rendesen ahogy kene kiegethetek valamit? kosziii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged