- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz
razorbenke92 #16270 üzenetére
Sajnos ad 5V-t a hub, mert ha csak a hub van bedugva a stickbe akkor már világít is a power ledje és indul az android rendszer is.
Az gondolom nem járható út, hogy megszakítom a +5V és gnd ágat egy usb toldón és úgy csatlakoztatom a stickre a hubot. Gondolom akkor meg nem ismeri fel az eszközt. -
Carline
őstag
Így igaz. Én voltam aki a külső vinyós topikba írtam be ilyen jellegű kérdést. Bár a kollega linkelt, de inkább bemásolom ide.
Szeretnék valami megoldást találni.Van egy problémám amihez szeretném a segítségeteket kérni.
Adott egy androidos tv okosító stick ami egy usb bemenetet tartalmaz és szeretnék rá vezetéknélküli egeret és mobilvinyót kötni.
Vettem egy powered usb hubot, amihez már tudom csatolni az egeret és a vinyót is.
A gondom az, hogy a hubról a +5V is átmegy az androidos stick-re és pár nap alatt kinyírta a tvokosító töltőjét (az csak egy sima 1A-es miniusb töltő volt)
A hub adaptere meg kevés a vinyó, egér és az android meghajtására, ergo kell abba is a külön áram.
Hogy lehet megoldani, hogy ne üsse ki egyik töltő sem egymást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged