Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
üdv, a következőben kérném a hozzáértők segítségét
egy accelero twin turbo 3at szeretnék rtx-esíteni, hogy a msi rtx 2070 aero-ra rá tudjam rakni, szóval a vga cooler bracketen kellene eszközölni 4 megfelelő lyukat, hogy passzoljon.
a bracket levehető, így azt külön is el tudom küldeni, illetve a kijelölt rész is felesleges, attól is meg lehetne szabadulni adott esetben.
Pontos méreteket természetesen adok a vga nyákot illetően /csavartávolság/.Megköszönöm, ha vki segíteni tudna ezügyben.
-
LÁZ
addikt
hali, tudna vki segíteni gépház oldallap plexizésében, ha vki meg tudná csinálni nekem, irjon privátot. Thx.
-
LÁZ
addikt
sry, hogy ide írok, de a házas topikban csönd van
.
Az Aerocool ExtremeEngine 3T házam ventis felét szeretném plexiztetni. Plz irjon privátot aki meg tudná oldani nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest