- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
megaandrew
tag
válasz
fonok87 #19744 üzenetére
Kösz a tippet, de én sem jutottam sokkal többre. Csak találgatásokat találtam én is, hogy az 5. ér a fényerősséget szabályozza, de biztosat nem találtam. Mint ahogy Te is írtad, azt se tudja senki megmondani, hogy mi az a teljesítmény, amit ez a csatlakozó le tud adni, úgyhogy valószínűleg még egy jelerősítő is kéne a rendszerbe, plusz a kártyára kötött dolgok színe csak a kártyáéval megegyező lehetne, így aztán drágább lenne a hús, mint a leves és akkor akár már az alaplapot is lecserélhetném. Viszont, ha a kártyát kihagyom a dologból és a videokártyáról lekötött prizmát varázsolom rá egy vezérlőre, aktív részese lehetne a videokártya a fényorgiának.
-
Reggie0
félisten
válasz
fonok87 #19736 üzenetére
Szerintem lehet birja a laptopod. Egy hdd eszik 0.5A-t 12V-on es 0.5A-t 5V-on. A kulso tapos megoldas a rackeknel azert van, mert az USB nem terhelheto ekkora teljesitmennyel. De a laptopod azt is kibirja, ha 4 db USB cuccot raraksz es mindegyik eszik 0.5A-t ami osszesen mar (2A) 10W. Egy HDD pedig eszik ~8W-ot csucsban. Tehat mar csak az a kerdes, hogy a 12V-os tapkor birja-e azt a fel ampert, amire nem mondom hogy biztos, de valoszinu, foleg, hogy csak a felporgetes idejen eszik sokat, a porgest fenntartani mar nem annyira veszes.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- DELL Universal Dock UD22
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest