- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Fúrni: jé, fúróval, nyílván fémhez való fúrófejjel.
Vágni: dekopír fűrész (vagy körben nagyon sok lyukat fúrni, és lereszelni, de szerintem a dekopír jobb). Esetleg modding körben elterjedt kombi-gép ("dremel").
Festés: festék, spray, szépen fel lehet fújni, van pl. Obiban, stb. De ez összetettebb művelet, előtte kicsit megcsiszolni a felületet, esetleg egy réteg alapozó, rá pár réteg festék, nem tudom mennyit várni (napok), lakk réteg. Szerintem inkább ragasztószalaggal szépen ragaszd körbe a vágandó területet, és akkor nem karcolod össze a festést. Én ha csak lehet, nem festenék, macerás, ráadásul igen, akkor az egészet kéne.
Porszűrő: jé, porszűrő. Kapni pc boltokban, esetleg csinálhaszt vlamiből, pl. harisnya, vagy nem tudom... ugyanakkor szerinetm nincs rá nagy szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Revolut
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ASUS TUF Gaming F16
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest