Új hozzászólás Aktív témák
-
KeNTaGoN
tag
Udv.
Zohan: En szivesen segitek forrasztas temaban. Ezen a teren viszonylag nagy gyakorlatom van. Lasd: [link]
Bar ilyen billentyuzetet meg nem berheltem, de szerintem nem jelenthet gondot.mclaren777: A festes nem okoz semmi bajt.
A csavaroknal, illeszteseknel, ha akarnank sem lehetne teljesen megoldani a szigetelest fem burkolat eseteben. Szal ott a teljes szerkezet szepen megkapja a foldpontot. Az a vekony festeg reteg nem sokat jelent, plane hogy ugyis azonnal lepattogzik.Nallunk a gepet ellato konnektor regebben nem volt foldelve. Az egy dolog, hogy a haz csipett, de ha a telomat feldugtam usb-n, akkor az szabalyosan razott. (szalcsiszolt aluminium boritas hatranya)
50V koruli feszultseget mertem rajta, amit en mar nem szivesen fogdosok... Szal fontos dolog a fold, mer a kosza fazis szemet tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest