- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
KeNTaGoN #9212 üzenetére
Ritkán szoktam, de van külön SMD pákám.
És van olyan haverom, aki csak SMD-vel foglalkozik, mert állítása szerint sokkal gyorsabb és könnyebb azokkal bánni. ( Láttam már munka közben, és tényleg. )
Hát neon az egy más kérdés. Olyat nem szívesen tennék a gépbe. Már megcsináltam a kivágásokat, és nembiztos, hogy szépen eltudnám rejteni.
Igen, ismerem Pesten a Ret-et, Lomex-et..., szoktam is oda járni. Azért kérdeztem a pontos típust, mert választani viszont nem tudok.
Gondoltam hátha van már valakinek tapasztalata vele, mert mint írtad nem 1-2 db-ról lesz itt szó (nagy tornyom van).
gordonfreemN:
Igen, azt lehet hajlítani, de a gyárban, gyártás közben. Az tulajdonképpen egy üreges cső ami gázzal van töltve, így ha te kézzel utólag hajlítasz rajta, akkor a belső térfogata a hajlítás miatt lecsökken, és a melegedés közben (használat) akár el is pukkanhat a túlnyomás miatt.
Tehát, én nem tenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- Macska topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videó stream letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Béta iOS-t használók topikja
- Mikrotik routerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest