Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Egy GX2 bekötéséről beszéltünk, szerintem teljesen felesleges a feszültségszabályozásról szót ejteni ezzel kapcsolatban. A vonatkozó sodrott rézhuzal keresztmetszete elég ehhez az áramerősséghez. Nem fog melegedni, nem ég le róla a szigetelés. Hogy mekkora feszültség esik rajta, mint feszültségosztón az tök lényegtelen ebben a vonatkozásban, hogy most egy ágra érdemes kötni a VGA-t vagy kettőre, mivel két ágnál a dupla keresztmetszet csökkentia feszültségesést ugyan (bár a csatik átmeneti ellenállása miatt ebben nem vok teljesen bizos), de a feszültségesés határérték alatt van egy ágra kötéskor is. A VGA köszöni szépen, a feszültség megfelel neki, megoldja, itt szimplán az áramfelvétel és a védelem között lehet a bibi.
"egyes ágak védelme bizony az adatlapon megadottnál jóval többet megenged, azaz kevésbé éles a védelem beavatkozása"
erre ugyanazt tudom írni neked is, mint neki, hogy lehet játszani a védelemmel, csak nem érdemes, mivel egy fostos átalakítón múlik, amit 2 perc alatt megcsinálsz és a védelmet nem minden gyártó teszteli, szóval működéséből adódóan csak a baj (vagy a semmi), történhet, azaz csak gondod lehet belőle, jól nem járhatsz. Vagy az számít hogy megspóroltál két molex dugeszt, amiből mindenkinek van egy rakat otthon, ha más nem régi ventiken, de valahol biztos, hat pines pci-csatit adnak a kártyához, mikell még? Egy kétpines. Ennyi. Nemtom mennyibe kerül egy kétpines csati, mert én egy régi 4 pines CPU csatit vágtam ketté, de tuti hogy filléres. Ezért kár szerintem, de feladom. Éljen soká a rövidrezárás

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest