Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Köszönöm, nagyon sokat segítettél. Igazából az egész úgy kezdődött, hogy ez egy néhány hónappal ezelőtt üzembe helyezett új gépösszeállítás, ahol az FSP ház gyárilag tartalmazott egy LED-es házventilátort (ez az első gépem, amiben világítás van
), és két világítás nélküli ventilátort a ház elején. Nemrég futottam bele véletlenül, hogy az ilyen ventilátorokat utólag is világítóssá lehet tenni, LED-es kerettel. Itt keveredtem meg meg, mert jellemzően 12 voltos keretek jöttek elő, és a csatlakozók nem illeszkedtek az enyéimmel, amit persze most már (neked köszönhetően) értek. Innentől már csak az ARGB-s kereteket, esetleg más (szintén ARGB-s) világítási megoldásokat fogok nézni.
Még egyszer köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), és két világítás nélküli ventilátort a ház elején. Nemrég futottam bele véletlenül, hogy az ilyen ventilátorokat utólag is világítóssá lehet tenni, LED-es kerettel. Itt keveredtem meg meg, mert jellemzően 12 voltos keretek jöttek elő, és a csatlakozók nem illeszkedtek az enyéimmel, amit persze most már (neked köszönhetően) értek. Innentől már csak az ARGB-s kereteket, esetleg más (szintén ARGB-s) világítási megoldásokat fogok nézni.