Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- iPhone topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Pöttön
üzenetére
Ehhez viszont egy impulzust kellene generálni, külön a bekapcsoláshoz és a kikapcsoláshoz is, amit legegyszerűbb esetben egy relével lehetne átadni a pillanatkapcsolóra. Bár nem azt mondom, hogy én is így oldanám meg, de a relé elhagyásához az elektronikát alaposabban elemezni kellene.
Fontos egyáltalán kikapcsolni?
Főleg a D-osztályú végfokok néma állapotban nem sokat fogyasztanak. Előerősítő, tápegység készenléti árama sem sok általában, de erről meg lehet győződni. Egyrészt az alkatrészek melegedése is árulkodik a készenléti fogyasztásról, meg persze egy mérés is.
Nekem számítógéphez van egy TA2024 végfok, 12 V dugasztáppal (utóbbiból olyan példányt alkalmaztam, ami terhelés nélkül jelentéktelen fogyasztású) állandóan áram alatt.
Most mellékes, hogy a földhurok, illetve azzal járó zúgás miatt nem tudtam a PC-tápra kötni, vagy még így is megoldhatnám a holtidő alatti automatikus lekapcsolást, de annyira jelentéktelenre jött ki az összfogyasztás, hogy értelmetlennek láttam, ezzel külön foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Creality Nebula Camera
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest