Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troyan001
tag
Párhuzamosan csináltam, működött fajentosul. Nem használom a pc tápegységét. Nem merek azzal manyákolni. Kaptam egy kapcsoló üzemű kis trafót. 3V-tól 12V-ig lehet kapcsolni. Egy 5,5 mm-es anyadugalj-t alakítottam át, oda kötöttem a ledsorokat és a trafót csak simán rádugom. Van a ledsorokon egy dög nagy matrica, rá van írva minden technikai mambó dzsambó ami kell, de én nem értek hozzá. Van hozzá egy műanyag ház egy kapcsolóval, előtte egy ellenállással és abba menne két ceruza elem, így gondoltam a 3V elég lesz neki.
Ki akarom vágni a ház oldalát, egy plexilapot tenni bele és oldalról körbevilágítani ezekkel a fényfüzérekkel. Csak még plexilapot kell szereznem.
(van multiméterem, de a használata kimerül abban hogy addig forgatom a kereket míg azt nem látom HOPP. Vagyis amíg olyan számot nem látok amit sejtek hogy kéne lennie. Jó lenne egy kicsit továbbképezni magam e téren...)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest