- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
Így levezetve még nem ismertem a menetét, de a problémámat nem oldja meg.. :/ 3 ledet már kötöttem sorba, párhozamosan mégegy trióval egyetemben külön előtét ellenállással, ezzel nincs is gond. De a ventibe 4 led való.
Megnéztem egyet példa képp, igazából ezt nem tudom milyen bekötésnek nevezik:
A venti elektronikájából jön ki egyenként mind a 4 ledhez a 2 drót. Attól félek, hogy ezek a gyári ledek más fesszel működnek, és b_szhatom ha kicserélem. Főleg ha 3,5V-os nyitófeszültségű ledet teszek be.
-
Irmscher 353
aktív tag
Értem, amiket mondasz.
Kicsit kutakodtam, találtam a Zalman hivatalos oldalán egy ilyen leírást: CNPS 10XItt van egy kábeltoldó, PWM Fan Speed Resistor néven (RC24P). Ha ilyet nem kapnék magához a ventihez, ennek a házilagos legyártása vajon megoldható lenne?

Ezzel ahogy olvasom 900-1300 RPM közé esne a fordulatszám, ami szerintem elég barátságos.(nem vagy elektronikai zseni, de ha megmondod/megmondjátok, hogy milyen elektronikai alkatrészeket forrasszak be a két csatlakozó közé, akkor le tudom gyártani)
Új hozzászólás Aktív témák
- Befutott a Code Vein II végső gépigénye
- Robotporszívók
- Synology NAS
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Torrent meghívó kunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi