- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
andrade #13888 üzenetére
Jaj persze, gondolhattam volna... CSAK TE TUDHATSZ MINDENT!!! De persze rosszul gondolnám, ha így lenne.
"A link nem ér semmit össze vissza kevernek fogalmakat! Hozzá nem értő fordítás!"
Akkor már értem miért nem linkeled a forrásaidat, mert szerinted mindegyik sz@r. Ezeket a dolgokat csak te tudhatod... Nemdebár??Nekem is van vegyész oklevelem. Megyei 4. voltam 8. általánosban. Akkor ezek szerint én is mindent tudok...
Legjobb tudomásom szerint az üveget, mint anyagformát és tulajdonságot, azt a SiO2 alapú anyagokra értelmezik leginkább. Az pedig szervetlen anyag. A "szerves üveg", mint fogalom, az csak egy vegyi sajátosság, ami egy vagy több adott szerves anyagra vagy anyagcsoportokra vonatkozik. De mindegy...
Viszont ha lehet, ne tömd mások fejét értelmetlen, fölösleges és hamis infókkal! Csak fölöslegesen növeled a hsz.-idet. Amit én úgy értelmezek, hogy egyszerűen csak a magasabb rangra pályázol, hogy lehessél valaki. Pedig ettől aztán nem leszel több...
Ha hasznos fórumtárs szeretnél maradni, akkor legyél igenis hasznos tagja a fórumtársadalomnak. Akár itt, akár máshol. Írj valós és értelmes dolgokat! A fölösleges megjegyzések leírását kerüld, vagy a korábban elhangzottakat ha lehet, ne ismételgesd! Főleg a TÉVES infókat NE!
És linkeld a nem saját anyagaidat, és / vagy add meg a forrásukat is!
Részemről ennyi!
Kösz, hogy elolvastad!OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- BestBuy topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest