Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
válasz
szab.tam
üzenetére
Pár napja meg azzal küzdöttem, hogy ebbe a 17cm séles midi házba betegyek egy ArcticCooling Xtreme ikertornyot egy Sapphire Radeon Ultimate 5760-as (silent) és egy dual hűtőbordás memóriapár közé. Ha kifelé fújatás irányába állítottam volna, beleütköztem vona a VGA hűtőrácsába, másik direkcióban meg a memória miatt nem tudtam betenni.

A videókártyát nem akartam átalakítani (féltem is tőle), így hát a CPU-hűtő tornyait összefogó és a ventit tartó műanyag "X" elemből fűrészeltem le egy 1 cm-es sávot, az alatta levő lamellákat pedig lefelé elhajlítottam,
(így már befért)
nagyban:[link] -
Pazolini
senior tag
válasz
szab.tam
üzenetére
Kösz, szab.tam!
Két usb2 helyet, ill. 2 alaplapi audiokivezetés helyét adjusztáltam meg. Előzőleg elfüstölt az usb-panel, amikor egyszerre dugtam föl 2 usb3-as merevlemezt rájuk. Akkor gondoltam rá, hogy ki lehetne használni azt a kis felszabadult területet.
A piros dominál: a coolermaster HDD-dockjában egy piros ledes venti dolgozik (alig, de látható); lentebb erős fénnyel világít (ez is állítható) a Xilence ventiszabályozója.
A billenők ledesítését egyelőre kihagyom. Kár, hogy nincs a piacon 12V-os, ledes, 2 áramkörös billenőkapcsoló...

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Orvosi kérdések
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- További aktív témák...
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(így már befért)