- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
válasz
lorincmate #10613 üzenetére
Azt a párat akár még ilyenekkel is. [link]
-
Wind-Storm
őstag
válasz
[CS]Blade2 #10610 üzenetére
Én így nem gányolnék, alaplapról ki tudsz forrasztani ilyen aljzatot pl, és ráforrasztod a vezetékre - a zárlatot elkerülendő zsugorcsövezve, vagy szerezhetsz fillérekért ilyen 3 tűs lengőaljzat csatlakozókat..
Szerk: mellesleg fölösleges 1-1 toldót berakni 5 és 12 volthoz, amikor egy toldóból is jöhetne egy 5 és egy 12 voltos ág.
Egyszerűen át tudod rakni a vezetékeket egyik csatiból a másikba, feltételezem 5 voltra is te kötötted át 12-ről.
Evvel is csökkentve a kontakthiba lehetőségét + egy kis helytakarékosság... -
Wind-Storm
őstag
válasz
intercooler #10552 üzenetére
Itt sincs semmi, valóban
Előzőhöz meg tölthetnék fel fotókat.. nem ártana töröltetni azt a linket még mielőtt valaki teleszemetelné azt a bizonyos albumot -
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Rajjmen #10521 üzenetére
Normál körülmények között egy, erre lett kitalálva.
Helyes, hogy külön csatiról kapja, viszont hallottam már olyanokat, hogy már két ventinél bukott a dolog, ezt csak akkor tudod meg ha kipróbálod.
Én inkább használnék már egy ilyet erre [link] ha már lehet kapni
Ja, mellesleg csak egy ventinek a fordulatszámát fogod tudni mérni, mivel összezavarodna a mérés ha egyszerre 1-nél több fordulatszám visszajelzést kapna. -
Wind-Storm
őstag
válasz
Wind-Storm #10503 üzenetére
Mármint ha nem akarsz bajlódni ezeknek a szerszámoknak a keresgélésével*
Reggel volt még nekem -
Wind-Storm
őstag
válasz
Kvazár #10501 üzenetére
Erre lehet kapni külön szerszámokat, (most sajnos nem tudok mutogatni ilyet mert épp nem találok, de létezik és itthon is lehet kapni, legalábbis lehetett)
Ha nem akarsz bajlódni ezzel, akkor tudsz készíteni tűzőgépbe valóból is egy kis csipeszt hozzá. (Ezt meg nemrég olvastam valahol..)
-
Wind-Storm
őstag
válasz
jaja1981 #10493 üzenetére
Tűz lehet belőle, pontosan az előbb magyarázott áramfolyás" miatt? és a tápban nincs védelem ez ellen ami ezt kivédné ?
Akkor sima zajszűrő.. csak mégis a bemenetnél van
Nem mindegyik tápban néz ki így, eleve nem is ezt akartam mutatni, de csak ez volt épp kéznél..
A volt tápomban 2 darab kerámiakondenzátornak kinéző, angolul Y vagy disc capacitor volt közvetlenül a tápcsatlakozó lábaira forrasztva: Egyik a nulla és a földelés között, a másik meg a fázis és szintén a földelés között volt.
Innen jön a 110V a burkolaton ha nincs földelés.. ezt tapasztaltam is és olvastam is régebben. -
Wind-Storm
őstag
válasz
moha21 #10489 üzenetére
Bizony lehet használni, és mennyien úgy használják panel lakásokban meg ahol nincs bekötve konnektorban a földelés..
Az már más kérdés hogy nem ajánlott..
Konkrétan alapból nem a fázis megy ki, hanem kondenzátorok révén feszültségmegosztóként működnek, és 110V megy ki a burkolatra, egy bizonyos áramerősséggel ami még nem halálos. -
Wind-Storm
őstag
válasz
Istikee007 #10478 üzenetére
Oldallapba való plexit találhatsz akár a praktikerben is, különböző vastagságúakat..
De lehet ajánlanak majd itt neked jobbakat, máshonnan.A gépbe szerelhető fénycső CCFL (hideg katód) max. kézmelegre melegszik fel tudtommal, kicsi plusz hőterhelést jelent, szvsz. elenyésző..
Ventivezérlőt meg akkor érdemes használni, ha főleg kézzel akarod halkká tenni a ventilátorokat, tulajdonképpen feszültséget csökkentesz.
Vannak már hőmérséklet függvényében vezérlők is.Amilyet linkeltél azt a típust ugyan nem ismerem.
Viszont ha akarsz venni jót, akkor tudom ajánlani a Scythe Kaze Master sorozatot.
Ezekkel 3,7 és 12 Volt között lehet állítani a feszültséget. -
Wind-Storm
őstag
válasz
oregcsóka #10455 üzenetére
Én már vagdostam, valami régi ventinél ahol potméterrel lehetett szabályozni és azt zártam rövidre, működött.
Ez függ a hőmérű típusától is, hogy milyen elven mér.
Valószínűleg a hőszenzora ellenállása elvén működik ennél a ventilátornál is a fordulatszám szabályozás.
Vágás nélkül nem tudod betenni valami meleg helyre? (valamelyik bridge, vga környéke..)
Egyéb esetben meg marad a vágás, esetleg megtoldás.Amúgy F12 TC? vagy Enermax?
-
Wind-Storm
őstag
Sziasztok!
Valakinek van bármi tapasztalata Be Quiet SilentWings USC 140mm (BL014) ventijeivel?
Maxon érdekelne a hangereje, illetve az a fordulatszám amin már hangtalan.Nekem van 2db 120-as, remek ventik, de az a fordulatszám amin már némák, nem fújnak eléggé... pedig elég sok ventilátor van 12-esben ami képes alacsony furdulaton is kielégítően fújni, ez a be quiet 14-es is így van tervezve ránézés alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest