- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Szuper vagy!
Köszönöm - mondtam én hogy nem nagyon vagyok otthon a témában, ezért a buta kérdés!
Akkor hogy tisztán lássak: van egy ilyenem....ezen az elosztón elvileg van fix 5V (3pin)... akkor a led melyik lábára kell csatlakoztatni az ellenállást? Vagy - és most elnézést, ha megint hülye kérdés - az előtétellenállások nem konkrét ohm értéküek? Ha igen, hogy kell kiszámolni a pontos ohm értéket? Párhuzamosan rá lehet kötni, több ledet is egy tápra? természetesen mindegyik leden külön-külön ellenállással.
Köszönöm még 1x! -
TomiLi
addikt
Hali! A képen látható ledet, hogy tudnám házilag megcsinálni? Full nulla vagyok elektronika terén, de az lesír a képről, hogy a led egyik lábához valami ellenállás van forrasztva.....
német "leírás"Én igazság szerint 3mm-es leddel szeretném ezt megcsinálni.....a képen 5mm-es van ...
A3mm -es más feszültséggel működik mint az öt? köszönöm! -
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Találkozott valaki már olyan elektronikai üzlettel, ahol lehet vásárolni a sata táp kábelhez sarut? esetleg műanyag házat is?
Köszi!!!!
-
TomiLi
addikt
HELP!!! Keresek KÉK Uv reagens kábelharisnya szettet!!!! Valakinek nincs elfekvőben
-
TomiLi
addikt
Help valaki! Köszi! Előző hsz-em
-
TomiLi
addikt
Sziasztok!
lenne egy kérdésem, egy gtx 280 -as tápellátás ügyében. Molexből szeretném átalakítani.
Az lenne a kérésem, hogy a tápból kijövő teljesen független ágra kell rákötni, vagy lehet még azon a szálon más fogyasztó is (2 vinyó, dvd Ram, meg neonok)
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest