Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
FlasH-BacK #98 üzenetére
Mi a helyzet a lapokkal? Bővebben: link - írtam mi/hogy/miért kell.
-
harry
veterán
válasz
FlasH-BacK #98 üzenetére
az akril azt jelenti, h víztiszta, nem? vagy ez miféle anyag? ha nem különbözik nagyon plexitől akkor nem gázos. méretek - kettő érdekelhet:
32*33*4mm
32*33*6mm
ha karcos az alavetően nem gáz, kérdés, h mennyire. hőlégfúvóval/marással azt akarom elérni, h kicsit hullámos, megfolyt legyen. de inkább mutatok pár képet, h érthetőbb legyen: Bővebben: link - ilyesmit. -
harry
veterán
válasz
FlasH-BacK #94 üzenetére
hmm ha kicsit karcos az még jó is lenne. csak ki kéne próbálni, h mennyire tudnám maratni illetve főlégfúfóval megfújva mennyire deformálódna.
árral kapcs. van vmi elképzelésed? esetleg tudnál küldeni képet? inkább vastagabbra van szükségem, 4-6mm körül. -
harry
veterán
válasz
FlasH-BacK #88 üzenetére
Az szerintem nem lesz jó, mert valószínűleg alakítok még a plexin (főlégfúvó, marás, ilyesmik). Amúgy miben különbözik még akril lap a plexitől? Keménység, megmunkálhatóság?
-
Rhino666
addikt
válasz
FlasH-BacK #88 üzenetére
A lexán a legjobb, az karcolódni sem karcolódik!
-
DewiL
senior tag
válasz
FlasH-BacK #88 üzenetére
az lehet engem is érdelene milyen van mennyiért?
Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest