Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• V.Milán

aktív tag

LOGOUT blog

válasz Austin F. #2 üzenetére

Ha támogatja az app a wireless adb-t, akkor egyáltalán nem kell terminálozni. Ez szerencsére már nagyon megegyszerűsödött. Egyszerűen wireless adb-t bekapcsolod, az app kínál párosítókódot és az beírod a droidba (fejlesztői beállítások nyilván kellenek ehhez is). És megspórolható a gép. Viszont ha nincs root, amennyire én tudom minden újraindítás után végig kell ezt csinálni.

Vagy ami mégjobb, SHIZUKUval biztos könnyen rá lehet csattanni wireless adb-re és azt egymagában elég engedélyezni, hogy több appnak adjon majdnem root szintű hozzáférést. Szerintem a SHIZUKU is meg tudná adni a WRITE_SECURE_SETTINGS permissiont

• V.Milán

aktív tag

LOGOUT blog

"2. Kövesd az appban, a leírásában szereplő lépéseket, azaz: kösd össze a telefonodat egy kábellel a laptopoddal, és a részletes instrukciók szerint a webADB¹ weboldalon keresztül (vagy ha van a gépeden telepítve ADB¹, akkor persze azzal is), az ottani konzolba egy megadott sort bemásolva (közben igazi hackernek érezheted magad!) add meg az appnak a szükséges permissiont, hogy elérhesse az immersive módot.
    (Ezt a lépést csak egyszer kell megcsinálni.)"

Lehet, hogy rosszul tudom, de ez az egyszer kell megcsinálni nem teljesen igaz. Én nem ezt a programot használom, de pl. a SHIZUKUhoz minden újraindítás után újra meg kell adni az adb hozzáférést.

Kérdés, hogy ez a progi vajon ismeri a wireless adb-t (android 11+), mert akkor a gépes összekötősdi nem is kell egyáltalán (olyan mint a telnet volt akár a WP időszakban is).
    Illetve rootolt eszköznél root permissionnal is elvan?

Amúgy jó find, megjegyzem ;)

Új hozzászólás Aktív témák