- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Hát egyébként ha az S-es verziót veszed, abban 3000 mAhs akku van és ez rohadt sokáig bírja.
Ilyen csak USB-ről is működő dologgal utoljára az mp3 lejátszómnál találkoztam, de az is csak úgy működött, hogy ha félig volt betolva az usb foglalatba, mert ha teljesen betoltad, akkor átállt adat módba és felismerte a gép, mint USB mass storage-t. Bár akkoriban még nem léteztek USB-s (csak) töltőportok, de kíváncsi lettem volna, hogy azokkal hogy működik teljesen bedugva. A probléma az, hogy ez az mp3 lejátszóm már nincs meg, mert a gép aljába volt bedugva, aztán véletlenül belerúgtam és beletört. LOL
-
cocka
veterán
Nekem ugyanennek az S-es verziója van a Telenortól, mivel általam ismeretlen tulajtól vettem, így görbe úton kellett függetlenítenem. Viszont akku nélkül nem megy. Kiírja, hogy battery error. Teljesen mindegy milyen USB-re dugod, 500 mA vagy 2400 mA egy kutya. Battery error az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GTX 1060 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest