Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
válasz
H.Istvan25 #1158 üzenetére
Nem próbáltam még.
Tethering megy mindkettővel. -
8
senior tag
Köszönöm az eddigi válaszokat. (röviden a helyzetem: osztrák számra van szükségem, havidíj nélkül, amin hívhatnak akkor is, amikor Magyarországon vagyok).
Újabb tapasztalatok:
Drei shopban nem árulnak Drei feltöltőkártyát. Ott csak szerződéses Drei sim kártyát kapni. Feltöltőkártyás kezdőcsomag csak egyéb helyeken van (pl Libro, Hartlauer, stb), 10 EUR. Tripla SIM, vagyis normál, micro és nano egyben.
Yesss sim kártyát a honlapjukon levő információval ellentétben sem tabakban, sem benzinkúton nem találtam (mindenhol furcsán néztek rám), végül Billában vettem egyet, 2.99 EUR. Ez normál és micro sim volt egyben, nano simet nem láttam.Mindkettőt meg lehet venni és aktiválni lehet külföldiként is, nem kell hozzájuk semmilyen azonosítás.
Mindkettőhoz van jó mobilapp amiben látod az egyenleged és el tudsz végezni különféle beállításokat. Magyarországra átérve szépen kaptam a roaming üdvözlő smst, itthon feljelentkeznek a hálózatra, de ahhoz, hogy használni lehessen őket, akár hívás fogadás, akár indítás, nem elég a kezdőegyenleg, fel is kell tölteni legalább egyszer.
Ezt online itthonról csak MasterCard SecureCode (vagy Verified by VISA) kompatibilis bankkártyával lehet megtenni mind a szolgáltatóknál, mind az egyéb osztrák feltöltős oldalakon - ezt a saját banknál külön be kell állítani a bankkártyára.
Ausztriában nagyon sok helyen fel lehet tölteni a kártyákat, tabakokban, benzinkutakon, ATM-eknél, az összes nagyobb szupermarketben a pénztárnál, és persze online is. A minimum feltöltés 10 EUR mindkét kártyánál. -
8
senior tag
Arról tud esetleg valaki valamit, hogy a Drei-nál Ausztriában lehet-e feltöltőkártyás SIM-et venni magyarként? (tehát ha nincs osztrák lakcímem?)
-
8
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan osztrák feltöltőkártyás sim kártyáról, amit megveszek Austriában, és utána tudok vele roamingolni itthon is? (mobilnet nem kell, csak hívás-sms) osztrák bankszámla nélkül, tehát ami feltöltőkártyás.
(Bob simet vettem, de megszívtam, mert roaminghoz regisztrálni kell náluk, regisztráció meg csak előfizetéshez van amihez kell osztrák bankszámla, ergo feltöltőkártyásként a bob nem tud roamingolni, pfff.)
Most kutatom, hogy milyen más lehetőség van.
köszi! -
8
senior tag
Bob vagy bármilyen más, feltöltős kártyát lehet Magyarországra rendelni online? Tudtok ilyenről?
Bob-ot ha megveszik nekem Ausztriában a boltban, akkor itthon tudom aktiválni? Olyat láttam a honlapon, hogy csak regisztráció után működik vele a roaming, viszont a regisztráció feltétele az aktiválás, ami abból áll, hogy felhívsz egy osztrák számot, amit ugye itthonról roaminggal hívnád...
Esetleg van valakinek eladó bob SIM kártyája? Vagy bármi más osztrák feltöltős?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- EAFC 25
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest