- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
thomas77
senior tag
válasz
csaszi75 #1970 üzenetére
Sajnos pillanatnyilag nem áll módomban kipróbálni a magyarországi műkösést. (Tartósan Angliában ragadtam...
)
A tapasztalataim enyhén szólva negatívak. A használat egyáltalán nem gördülékeny, de legalább meseszerű. Hol megy, hol nem.
A reklámok megnézése általában OK. Utána jellemzően működik, de van, hogy pár perc múlva behal, jóval a 60 perc előtt. Ha megy is, a 300 kbit/s használhatatlanul lassú. Bár ez a fórum hibátlanul megy ezzel a sebességel is. A FaceTime sajnos nem megy vele, de a iMessage igen.Ennek ellenére megtartom. Nem kerül semmibe. Ha 1x húz ki a bajból az életben, akkor már megérte.
Az EU-n kívülre utazóknak nem árt beszerezni. Talán 8 esimet lehet tárolni egyszerre a telefonban/iPadben. Pont elfér. -
-
thomas77
senior tag
válasz
csaszi75 #1953 üzenetére
Az, hogy ez most behazudott VoLTE roaming, vagy valós, az persze érdekes lehet itt a fórumon. De amikor külföldön vagyok, akkor nem biztos, hogy annyira érdekel. Az viszont fontos, hogy működjön így, vagy úgy. Ez működött.
Valami egészen csodával határos módon még képernyőképet is csináltam róla. Pedig nem igazán terveztem ilyen dolgokkal foglalkozni annak ellenére, hogy a Samsungot csak ezért cipeltem el.Íme a kép:
Az viszont egyre fontosabb, hogy aki az amerikai kontinensre utazik, annak olyan készüléke legyen, ami képes kihasználni azokat a megoldásokat, amiket az ottani szolgáltatók alkalmaznak. Legyen szó roamingról, vagy helyi sim használatáról.
Nem célom az iPhone-t isteníteni, de ha az ember a legújabb iPhone-nal a zsebében utazik, akkor nem nagyon érheti meglepetés. -
martonl
senior tag
válasz
csaszi75 #1953 üzenetére
Ha thomas77 azt írta, neki ment és hogy az a fő kártyája, akkor csak úgy volt. Érdekes ez a syniverse-s dolog. Nem értek hozzá (lehet hülyeséget írok), de ezt én úgy tudom elképzelni, hogy híváskor a telefon bejelentkezik az ő szerverükre és egy sima VoIP hívásként megy át a beszéd. Ehhez viszont szerintem kéne valami kliens oldali módosítás is, egy másik APN vagy ilyesmi, ami automatikusan települ a kinti hálózatra való csatlakozás után. Meg persze bejövő hívásnál is le kéne ezt kezelni.
-
dr9
tag
válasz
csaszi75 #1934 üzenetére
VoLTE roaming, a USA-ban elérhető vodafoneosoknak a Verizon és az AT&T hálózatán. Ha a 4iG nem csinált semmit (miért is szakítanák meg egyáltalán), akkor most is kell legyen, ez minden vodafone leányvállalaton be lett vezetve, még mielőtt a vodafone HU el lett volna adva, és ha a még lustább vodafone RO-n működött, akkor tuti, hogy a vodafone HU-n is megy..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- Óra topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro