Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Karnyújtásnyira az Android 17
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messa
tag
Én wowoztam kezdéstől most október végéig, most árulom az accot,mert meló miadt BPen vagyok ahol viszont nincs netem az albiban,így győzött a meló,mert a 2-3 hétvégén 3-8óra játékért nem fogok 13 EUR-t fizetni a Blizznek.
És,hogy miért megy egy acc 50 körüli összegért is?
A Válasz: A World of Warcraft alapvetően egy végletekig leegyszerűsített MMORPG ami jó a BLizznek,mert szinte bárkinek el tudja adni 12+ fölött. Így kölök haza suliból és megy az APUUUUU vegyük meg. El kezd játszani és a kincsem mivel másra nem képes egy 12 éves szintjén viszonyul az online világhoz is, felveszi a NOOB meg hasonló leminősítő megjegyzéseket és a napi 16óra játékkal kialakít magának egy karit amivel megnehezíti a felnőtt vagy idősebb WOWosok sorsát. Ezért volt jobb az EQ 1 ott nem volt ilyen triviális a játékmenet és ezért inkább csak 18+ volt ami érezhető volt az ott kialakult közösségen is.
Ennek a szösszenetnek a lényege,hogy azért érhet akár 50et is egy acc jól felszeret charokkal mert van olyan dugó kiskölök aki helyett apu ad annyit érte ha kellőképpen kisírják. Amire van kereslet azt el lehet adni! Ez így volt és így is lesz!
Abban pedig igazad van,hogy ez nem munka hanem szórakozás munkának azok nevezik akik azt se tudják,hogy mit jelent dolgozni.
Posztommal nem volt célom senki lelkébe gázolni csak a véleményem fejtettem ki és hozzátenném,hogy nem általánosítás képpen írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Konteó topic
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest