- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
Out
addikt
Nah vegre bejon a PH!
amig vindozt hasznaltam en is az edonkey/overnetet hasznaltam, es ott ugy volt hogy a feltoltesed a letoltesed 1/6-odanak kellett lennie...
most mldonkey-t hasznalok, es talaltam egy olyan utmutatast, miszerint 512-es adsl-nel az a jo ha a letoltes 50k a feltoltes pedig 12k-ra van beallitva, es a max connected servers pedig 1...
Nos, ilyen tippek es trukkok miatt inditottam ezt a topicot :D -
Out
addikt
meg mindig nincs senki? :)
-
Out
addikt
Ugy latom senkit nem erdekel a tema, ezesetben zarhato a topic es sok foldet ra :D
-
Out
addikt
Sziasztok!
Nem talaltam a neten sehol olyan helyet ahol lelett volna irva magyarul, hogy melyik options mire jo. Es hogy mit es hogyan kellene beallitani az optimalis mukodeshez. En linuxos mldonkeyt hasznalok, es nem biztos hogy az alapbeallitas jo ahhoz, hogy rendes sebesseggel toltodjenek a cuccok lefele. Mert felfele az szinte mindig max sebesseggel megy :D
Hasznal meg valaki ilyen programot?
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest