- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpack89
tag
Sikerült megoldanom TFM Audio Tool progival. késleltettem 4 másodpercet,és már tökéletesen passzol.
-
sixpack89
tag
Tegnap óta végre sikerült elindítanom besweetet,ma már kódoltam is igaz először nem volt hang búgott stb sok gond volt vele. visszaállítottam az értéket,és így már újra jó ac3 hangfájlt csináltam. viszont szeretném,hogy a hangsáv hossza 1óra 34perc 18 másodperc hosszúságú legyen ezt hogyan tudom elérni?
-
sixpack89
tag
üdv! angol nyelvű HD filmeket készítek mostanában szinkront rárakva.
adott a magyar szinkron 1:30:32 másodperc
szeretném megnyújtani 1:34:19 másodpercre.
besweet progival szeretném,de itt minden kínai annyi mindent be lehet állítani.
milyen értéket írjak be FPS-hez 25-ről mennyire? vagy hogyan vagy miképp? :S
az is a bajom,hogy angol. van a locations rész
ott miknek kell lenni? az első adja magát a besweet exe ok beraktam.
a második input részhez mit kell megnyitni?
a harmadik outpout az gondolom a mentési hely lesz.
látszik,hogy sok mindent lehet vele csinálni,de nekem sok kicsit,túl komoly számomra,valaki tudna segíteni?köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
sixpack89
tag
Üdv! remélem tud valaki segíteni,más fórumokon is írtam már,de a legtöbb helyre már régen írtak válaszokat,leírom a problémámat egyszerűen,utána pedig részletesebben.
Convertxtodvd progit használok,és az utóbbi időben sok HD filmet töltöttem le,mivel gépen nem nagyon nézek filmeket,szeretem őket kiírni,majd később asztali lejátszón nézni.
Mivel ezek Matroska fájlok nem sok mindent tudok csinálni velük,ezért muszáj őket konvertálnom. Mielőtt elkezdek konvertálni beállítok értéket stb,mint mindenki más,viszont én hiába állítom be DVD-5 szabványra,vagy megadok egy értéket,nem akkorára konvertál hanem sokkal kisebbre,és ez bosszantó,a forrás 4.8 giga. és csak 2.5 gigára konvertál hiába adok meg sokkal nagyobb méretet,ezt szeretném kideríteni hogy mitől lehet. régebben is konvertáltam matroska fájlokat,de azokat akkorára is konvertálta amekkora méretet adtam meg,igaz az külföldi DVD volt,és nem HD. és ami furcsa hogy egy másik HD filmet pedig rendesen 4 gigára konvertált,szóval nem értem mitől lehet ez,hogy az egyiket annyira csinálja,mint ahogy beállítottam, a másikat meg nem.