- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Netfone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gagarin70 #897 üzenetére
HFW = Hybrid firmware.
Igen, ez egy másik rom. Nem tudom pontosan, hogy hol van a Freaktabon, de arra figyelj, hogy nem egyforma kütyütök van! Shaderében AP6330 van, a Tiedben viszont, ha jól tudom, akkor AP6210. A romok sem kompatibilisek (pontosabban nem fog menni a wifi).FC = Force Close
Androidban használatos (sajnos) kifejezés. Azt a jelenséget definiálja, amikor egy alkalmazás valamilyen hiba következtében kényszerűen bezárul.Shader:
A CWM manager csak egy előbeállító alkalmazás (szerintem tulképp fölösleges). A mentést a recovery -be telepített CWM végzi. Az ilyen mentést nem lehet futó oprendszer alól végezni. Tehát a sticket újra kell indítani helyreállító módban (reboot recovery). Gyári recovery esetén ilyenkor egy zöld robot jelenik meg, nyitott hassal. Ennyi. Telepített CWM esetén egy szöveges program, amivel a mentést (meg néhány egyéb okosságot) elvégezhetjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest