Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz SanyiSay #4983 üzenetére

Biztos nagyon tuti cucc az a Synology, de rendesen megkérik az árát. Nekem egy Zyxel NSA310 -van. Sajnos, ebből már csak az S változat kapható, amiről lemaradt az e-SATA port. Viszont lényegesen olcsóbb, mint az a Synology és 400Mhz -el izmosabb a proci. A tieddel kb. azonos árban a 325 v2 -van, aminél nem az a kunszt, hogy két lemezes, hanem, hogy kétszer olyan erős a vas CPU -ban és RAM -ban is, plusz USB3. Nekem először egy NSA210 -esem volt (van, mert megtartottam). Az tényleg harmatos volt. De a lehetőségek tetszettek, úgyhogy maradtam a Zyxelnél és a 310 -zel eltöltött 2 év után sem döntenék másképp.

LámaZ:
    Szerintem kevered a feladatköröket. A wifi hálózat a router feladata, nem a NAS -é és a "gagyit" is más szempontok alapján mérlegelik. Egy NAS -ban fontos szempont a vas ereje, a hozzáadott szoftveres extra szolgáltatások, a stabilitás, esetleg a hekkelhetőség. Ezen felül nagyon fontosnak tartom a közösségi támogatást, hogy ha vmit nem tudsz megoldani, vagy szeretnél vmi új funkciót, akkor lehessen hova fordulni. Általában a kínai cuccok, ezen tulajdonságok közül, egyikben sem remekelnek.

Új hozzászólás Aktív témák