Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• goldenfish7

tag

Sziasztok Fórumtársak!

Nekem még mindig a jó öreg T-R42-esem van (root-olt)...és még mindig nagyon el vagyok tőle ájulva, hogy milyen frappáns kis szerkezet (és ezt nektek köszönhetem, hogy hallhattam róla :R )...de...
    Már egy ideje bekapcsolásnál (Power off appal leállítva, majd elsőre elindítva) az a jelenség tűnt fel, hogy minden elindított alkalmazást egy idő után letesz háttérbe, illetve kilép belőlük és eléggé lassú. :F Már majdnem factory resethez akartam nyúlni, mikor gondoltam egyet ;] és egy "meleg indítással" újraindítottam. A kütyüt mintha kicserélték volna, villámgyorsan pakolta le-fel az appokat, minden indult egyből és gördülékenyen, gyorsan betöltődtek a dolgok. :Y Szóval most örülök, hogy a belakott rendszer még korántsem erőltette meg a kütyüt. :N Lehet, hogy ez a POWER OFF alkalmazás csinál vele valamit, mert mintha valaki írta volna más itt, hogy hasonlóan járt volna. Vajon mi lehet(ett) a gond?

Somatom: köszönöm a wifis kapcsolat módszerét (ES File Explorer), azóta is rendszeresen már csak ezt használom :R

Üdv,

Új hozzászólás Aktív témák