Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldenfish7
tag
Sziasztok Fórumtársak!
Nekem még mindig a jó öreg T-R42-esem van (root-olt)...és még mindig nagyon el vagyok tőle ájulva, hogy milyen frappáns kis szerkezet (és ezt nektek köszönhetem, hogy hallhattam róla
)...de...
Már egy ideje bekapcsolásnál (Power off appal leállítva, majd elsőre elindítva) az a jelenség tűnt fel, hogy minden elindított alkalmazást egy idő után letesz háttérbe, illetve kilép belőlük és eléggé lassú.Már majdnem factory resethez akartam nyúlni, mikor gondoltam egyet
és egy "meleg indítással" újraindítottam. A kütyüt mintha kicserélték volna, villámgyorsan pakolta le-fel az appokat, minden indult egyből és gördülékenyen, gyorsan betöltődtek a dolgok.
Szóval most örülök, hogy a belakott rendszer még korántsem erőltette meg a kütyüt.
Lehet, hogy ez a POWER OFF alkalmazás csinál vele valamit, mert mintha valaki írta volna más itt, hogy hasonlóan járt volna. Vajon mi lehet(ett) a gond?
Somatom: köszönöm a wifis kapcsolat módszerét (ES File Explorer), azóta is rendszeresen már csak ezt használom
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- IPhone 13 Pro 256GB gyári független ÚJ akku
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest