Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zol77

aktív tag

válasz bally4 #4566 üzenetére

Én annyit tudnék hozzá fűzni,hogy nagy minőséget ne várj ezektől analógon.
    A film,ha elindult,az még elmegy kategória,ezzel nem lesz gond,csak amíg a kiválasztott filmig eljutsz.
    A fájlkezelő menüje,a mappák nevei,a fájlnevek. Két különböző droidnál volt szerencsém analóg kimeneten beüzemelni ideiglenesen,de erősen nézni kellett a tv-t. Ami szerencsés,hogy a droid jól testreszabható,lehet a betűmérettel is játszani,valamint vannak szintén jól testreszabható fájlkezelők is.
    Nekem egy TR42 droid van,mindenre elég amire neked kell,egy valamit kivéve,a hotspot.
    Én se használtam még sose,bekapcsoltam,de nem működik,de szerintem a wifi chipset miatt.
    A KR42-ben ez is megy,meg ahogy SanyiSay írja,a CS918-ban is.
    Játékkal nem lesz gondod,nem gond neki egy Need for Speed se,de akár egy PS1,vagy PSP emulátor se.
    Torrentekkel se lesz gond, 10-15 meg se kottyan neki,bár én lekorlátozom a letöltést 1MB/s -re.
    tTorrent kliens ajánlott,ez jó sebességben, konfigurálhatóságban,van webes felülete is,ha ez számít.
    Én is itthoni vételt ajánlok,forgalmazzák itthon is,másnap a kezedben van ha megrendeled,+ van garanciád,de használtban is lehet jókat kifogni.

Új hozzászólás Aktív témák